St. Georg Hotel

  Rakúsko, Tirolsko, Mayrhofen

Hotel St. Georg

    Rakúsko, Tirolsko, Zillertal, Mayrhofen
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála / Lobby: Sála s otvoreným krbom, Zimná záhrada: v krytom bazéne, Salon, WLAN: bezplatne, Výťah, Parkovanie: zdarma, Garáž: za poplatok na mieste Euro 5,10 každý deň , Jedáleň, Terasa: s obsluhou, Trávnik, Lehátka: a fontána na trávniku, ležadlá s krytom.

vybavenie izieb

Detská postieľka nie je k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, kúpelňa / sprcha / WC, fén na vlasy, župan na prenájom: bezplatne, balkón / terasa, Obývací priestor, telefón, káblová TV, WLAN: zdarma, trezor: zdarma ,

typy izieb a apartmány

2 spálne / sprcha / WC / balkón, ~ 25 m2.

Popis

Hotel St. Georg je rodinný, pokojný hotel.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Mayrhofen 900 m, Nákupy: Mayrhofen 900 m, Vlaková stanica: Mayrhofen 900 m, Stredisko Nadmorská výška: 630 m, Lyžiarsky vlek: Lanovka Penken Mayrhofen 600 m, V blízkosti centra, Jazda na koni v blízkosti.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 190 m2, voľný čas panoramatický krytý bazén s skalným vodopádom, zemné bubliny, masážne trysky, protiprúdový systém, krištáľový parný kúpeľ, fínska sauna, bio sauna, infračervená kabína, oáza pokoja, jaskyňa sprcha, otvorená zimná záhrada do záhrady, nová vitálna sauna s masážnymi sprchami, otváracia doba: denne od 07:00 do 19:00 hod., Vitality saunový svet denne od 16:00 do 18:00 hod.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže, ceny zverejnené lokálne, Otváracie hodiny: denne od 07:00 do 19:00 hod.

Stravovanie

Polpenzia, 1 x týždenne privítací aperitív, raňajkový bufet: so studenými a teplými jedlami, kútik Musili, večera (4 chodníky): s výberom, šalátový bar, tematické večery.

Aktivity v cene

miestnosť na stolný tenis, 3 x týždenne túra so sprievodcom cez TVB, denná bezplatná akcia v Place, denne v júli a auguste živá hudba (pre vonkajšie vstupy) v Bürckenstadlin (400 m), denná hudba (máj až október) Hotel Berghof Rosenstadl (voľný vstup).

Deti

detská postieľka; Detské ihrisko: Záhrada, Opatrovanie detí organizované Úradom cestovného ruchu pre deti od 6 do 12,9 rokov, 5 x týždenne od 10:00 do 16:00 hod.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

St. Georg Hotel ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 944 758
dnes zatvorené

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-st-georg-tirolsko-rakusko-z944758/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií