Star Inn Hotel Linz Promenadengalerien, by Comfort

  Rakúsko, Horné Rakúsko, Linz

Hotel Star Inn Linz Promenadengalerien by Comfort

    Rakúsko, Horné Rakúsko, Dunajská stezka, Linz
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Typ izby U

Jednolôžková izba Standard: min. 22 m2 kategória izieb: štandardný typ izby: jednolôžková izba počet izieb: spálňa 1, kúpeľňa 1 počet lôžok: manželská posteľ 1 všeobecné: klimatizácia - zadarmo, trezor - zadarmo, kúrenie kúpeľňa: vaňa / sprcha, WC, sušič vlasov obývací priestor: písací stôl kuchyňa: kávovar, chladnička mediálna technológia: TV, wifi - zadarmo Dvojlôžková izba Standard: min. 22 m2 kategória izieb: štandardný typ izby: dvojlôžková izba počet izieb: spálňa 1, kúpeľňa 1 počet lôžok: manželská posteľ 1 všeobecne: klimatizácia - zadarmo, trezor - zadarmo, kúrenie kúpeľňa: vaňa / sprcha, WC, sušič vlasov obývací priestor: písací stôl kuchyňa: kávovar, chladnička mediálna technológia: TV, wifi - zadarmo 1 posteľová vaňa / sprcha / WC, 22 m2, 2 lôžkové kúpelňa / sprcha / WC, 22 m2.

Popis

Nový hotel Star Inn Hotel Linz Promenadengalerien by Comfort sa nachádza v centre mesta Linec, len 200 metrov od mariendomu. Ideálny východiskový bod na objavovanie Linzu. Centrum mesta Linz je nákupným rajom na jednej strane a centrom potešenia na strane druhej.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Linec 0 m, Vlaková stanica: Hauptbahnhof Linz 1,5 km, Letisko: Modré letisko Dunaj Linz 12 km, Mariendom 200 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožín, Recepcia, WLAN: bezplatne, Výťah, Raňajková miestnosť, Automat, Nefajčiarske zariadenie.

vybavenie izieb

Detská postieľka nie je k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, fén, klimatizácia: zdarma, kúrenie, SAT TV, WLAN: zdarma, trezor: zdarma, nefajčiarska, kávovar Nespresso , chladnička, Pracovný stôl.

Zahrnuté v bytoch

Turistická daň.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Popis hotela

Hotel Star Inn Linz Promenadengalerien, by Comfort vás čaká priamo v centre mesta Linz, iba 200 m od Mariendom. Všetky izby majú TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu. V ubytovacom zariadení vás víta recepcia s nepretržitou prevádzkou. WLAN je možné využívať bezplatne vo všetkých priestoroch ubytovania. Hotel je ideálne napojený na mestskú infraštruktúru a verejnú dopravu, čo z neho robí dobrý východiskový bod pre výlety po meste a okolí. Múzeum Ars Electronica Center je vzdialené 1 km a Brucknerhaus Linz 1,5 km. TipsArena je vzdialená asi 7 minút jazdy autom. Hlavná železničná stanica v Linzi je vzdialená len 2 km od hotela. zariadenie / prostredie: moderné cieľové publikum: obchodní cestujúci, cestujúci po meste, kultúrni cestovatelia

Obecné vybavenie hotela

recepcia: recepcia s nepretržitou prevádzkou, úschovňa batožiny registrácia od 15:00 Uhr, odhlásenie do 12:00 Uhr všeobecné informácie: hotelová hala / lobby, klimatizácia internet: WIFI v celom objekte - zdarma gastronómia: raňajková miestnosť fajčenie politika: nefajčiarske hotelové spôsoby platby: hotovosť, debetná karta, Visa, Mastercard, American Express

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 246 770
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií