Hotel Stockers Rohrmooser Erlebniswelt

  Rakúsko, Štajersko, Rohrmoos

Stockers Rohrmooser Erlebniswelt

    Rakúsko, Štajersko, Rohrmoos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Stocker's Erlebniswelt se nachází na slunné oblasti nad městem Schladming a je opravdový počáteční bod pro vaše úžasné výpravy v regionu Schladming-Dachstein! V centru města Rohrmoos, autobusová zastávka u hotelu, obchody 20 m, nádraží Schladming 3 km, letiště Salzburg 90 km, nadmořská výška 950 m, veřejný bazén / koupaliště Erlenisbad Schladming 4 km, lanovka Gipfelbahn Hochwurzen 1 km, golfové hřiště GCC Dachstein Tauern 9 km. A

Ubytování

Sprcha/WC, fén, župan a pantofle k zápujčení zdarma na recepci, balkon/terasa, pohovka, rádio, telefon, kabel-TV, wlan zdarma, trezor.

A: 2 lůžkový pokoj s balkonem

B: 2-3 lůžkový pokoj s balkonem

C: 2-4 lůžkový pokoj s balkonem

D: 1 lůžkový pokoj s balkonem

Vybavení

Recepce, restaurace, bar, kavárna, vinárna, lobby, wifi, úschovna kol, výtah, místnost na snídaně, restaurace, terasa, zahrada se slunečníky a lehátky zdarma. Parkování za poplatek, nabíjení elektrických automobilů. Konferenční místnost.

Aktivity

Wellness SKY SPA v posledním patře hotelu 500 m2, sauna a relaxační prostory, pára, bilinková sauna, masáže.

Slevy

Děti na 3. a 4. lůžku na pokoji s rodiči do 3 let 100%, 3-13 let 50%

Poznámka

Domácí zvířata nejsou povolena. Pro děti: koutek, hřiště, vysoká židle, stolní tenis.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Stockers Rohrmooser Erlebniswelt ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 258 901
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií