Hotel Strudlwirt

  Rakúsko, Štajersko, Fischbach

Hotel Strudlwirt

    Rakúsko, Štajersko, Fischbach
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
typy izieb a apartmány

2 Spálňa Sprcha / WC, 20 m2, 1 Spálňa Sprcha / WC, 16 m2, 1-2 lôžka sprcha / WC, Jednolôžková s deťmi, 18 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 320 m2, pre deti od 0 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Sauna, infračervená kabína, Relaxačná miestnosť, Otváracie hodiny: ako miestny.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže: od Euro 45, -.

Stravovanie

Polpenzia, raňajkový bufet, salátový bar, večera (3 chodby): 2 prípojky na výber, 1 x na osobu / pobyt STRUDLSATT vrátane receptúry štrúdu (v jednom dni za pobyt, hostia môžu konzumovať pikantnú a sladkú strudu tak často ako tak, ako chcú) (v polpente).

Aktivity v cene

Fitnes, 1 x navštívte výstavu Hand a Heimatwerk aus der Waldheimat (cca 500 m, v náročnom dni), hosťovský pobyt počas pobytu (voľný vstup do Fischbacher Freizeitland alebo kúpacieho jazera).

Deti

detská postieľka; Požičiavanie hier, Detské ihrisko, Detské menu, Detská stolička.

Domáci maznáčikovia

Euro 7, - za zviera / deň splatné na mieste bez potravy.

Popis

Tento rodinný hotel sa nachádza v centre mesta Fischbach. Hlavná špecialita: 30 rôznych sladkých a pikantných ručne vyrábaných Strudels! Oblasť okolo Fischbachu ponúka veľmi dobre podpísané turistické trasy, ako aj dobre upravené zjazdovky.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Fischbach, Verejný krytý bazén: Wenigzell 20 km, Obchod: Fischbach 10 m, Nákupy: Fischbach 100 m, Vlaková stanica: Kindberg 25 km, Letisko: Graz 68 km, Fischbach 250 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Priestor na recepciu, Spoločenská miestnosť, Miestnosť na čítanie, Spoločenská miestnosť, Salónik, WLAN: zadarmo, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zadarmo na požiadanie, Raňajky, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Kaviareň, Terasa, Pivo Záhrada: závislá od počasia, záhrada, trávnik: závislá od počasia, dáždniky: bezplatná závislosť na počasí, ležadlá: bezplatná závislosť na počasí, seminárna miestnosť, konferenčná miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako ďalšie prístelky vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, SAT TV, WLAN: zadarmo, Nefajčiarske

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Strudlwirt ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 822 881
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-strudlwirt-stajersko-rakusko-z822881/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií