Hotel Toscanina

  Rakúsko, Štajersko, Bad Radkersburg

Hotel Toscanina

    Rakúsko, Rakúske termály, Štajersko, Bad Radkersburg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Rodinný hotel je ideálnym miestom na pohodlnú dovolenku - len pár minút od hotela Parktherme Bad Radkersburg. Novo postavený hotel ponúka svojim hosťom veľkú pozornosť detailom a najvyšším štandardom kvality a komfortu od vstupu do každej izby. POZOR: Len dospelí (deti od 16 rokov).

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Bad Radkersburg 1 km, Verejný krytý bazén: Parktherme Bad Radkersburg 400 m, Potraviny: Bad Radkersburg 400 m, Nákupy: Bad Radkersburg 400 m, Vlaková stanica: Bad Radkersburg 2 km, Letisko: Graz -Thalerhof 70 km, : 210 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Parktherme Bad Radkersburg 400 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, recepcia, hala / lobby, Internetový kútik: zadarmo, WLAN: zadarmo, parkovanie: zdarma, raňajková miestnosť, terasa.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako doplnková posteľná bielizeň nie je možná, vaňa / sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan: zaplatiť na mieste, balkón / terasa, SAT TV, WLAN: zadarmo, Internet: fajčenia.

typy izieb a apartmány

2 posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, Štandard, 24 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: cca. 160 m2. Pre deti od 16 rokov. Iba pod dohľadom dospelej osoby. Vonkajší bazén:, parný kúpeľ, sauna, fínska sauna, bio sauna, infračervená kabína,, otváracia doba:.

Stravovanie

Raňajky, raňajkový bufet: s regionálnymi výrobkami.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Toscanina ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 564
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-toscanina-rakuske-termaly-rakusko-z1014564/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií