Hotel Valavier

  Rakúsko, Vorarlbersko, Brand

Hotel Valavier GmbH **** sup.

  Rakúsko, Brandnertal, Vorarlbersko, Brand
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

, , Lanovka, golfové ihrisko a turistické chodníky sa nachádzajú v tesnej blízkosti.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Brand 0 m, Obchod s potravinami: Brand 50 m, Nákupy: Brand 50 m, Vlaková stanica: Bludenz 10 km, Letisko: Zürich-Kloten (CH) 100 km, Resort Nadmorská výška: 1000 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Naturbadeteich quot;Alvierbadquot; Brand 50 m, Lyžiarsky vlek: Brand 50 m, Kyvadlová doprava do hotela: za poplatok na mieste od / do stanice Bludenz pri príchode / odchode - rezervácia vopred v hoteli.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála / hala, Internetový kútik: zdarma, WLAN: bezplatne vo verejných priestoroch, Úschovňa bicyklov, Výťah:, Parkovanie: zadarmo pri dostupnosti, Garáž:, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Terasa: obsluhované na mieste, 3,500 m2 záhrada Valavier Paradise s výhľadom do záhradnej reštaurácie, slnečníky: zdarma, ležadlá: zadarmo.

vybavenie izieb

Detské postieľky k dispozícii ako prístelka do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, fén, Župan na zapožičanie:: Župan, papuče, uteráky na bazén, Obývací priestor: niektoré, Pohovka: niektoré, Minibar: platba na mieste, Rádio, Telefón, Satelitná televízia, internet: bezplatný kábel, trezor: bezplatne, nefajčiarske: všetky izby, izby na spanie vo Valavieri v celom hoteli z dôvodu systému Samina. POZOR:.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 600 m2, Deti povolené pod dohľadom dospelých. Vstup do wellness centra od 16 rokov. Panoramatický vnútorný bazén 9 x 4,5 ms protiprúdom a slnečnou terasou (vyhradené pre dospelých), vonkajší bazén: vonkajší bazén so sladkou vodou (20 x 5 m), vyhrievaný na 30 ° C, otvorený celoročne - s povolením počasia, para kúpeľ, fínska sauna, bio sauna, infračervená kabína: infračervená Alpensauna, relaxačná miestnosť: s výhľadom, vyhrievaná lavica, bublinové postele s výhľadom na hory, Kinderplanschalf-boardaradies pre všetkých Minis (deti), záhrada Valavier Paradise na záhradnej ploche 1.000 m2 s lehátkami a slnečníkmi, ako aj záhradná reštaurácia, otváracia doba: krytý bazén / vonkajší bazén od 8:00 do 19:00 hodín, wellness zóna od 13:00 do 19:00 hodín (v nepriaznivom počasí otvorené dlhšie - zmeny sa môžu meniť) ), 1 x za izbu / pobyt Euro 25, -, - wellness poukaz na kozmetické procedúry (nedá sa vyplatiť v hotovosti, neprenosný).

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Beauty Center, Masáže, Otváracie hodiny: na vyžiadanie, Ceny sú uverejnené lokálne.

Stravovanie

Plná penzia, uvítací nápoj, raňajky formou bufetu: luxusné, malé obedové občerstvenie: z bufetu, večera (6 chodov): Menu, tematické večery: občas, šalátový bar, čaj a ovocný bar po celý deň.

Aktivity v cene

Posilňovňa s vybavením Technogym, Služby a aktivity uverejňované na miestnej úrovni (cca 5 minút pešo), podľa dostupnosti (1 tvrdý kurt, 3 piesočné kurty), do 30.06.20 a od 01.09.20:,: ďalšie informácie nájdete na stránke

Deti

Detská postieľka: na požiadanie, Detská herňa, Detské ihrisko: Závislé od počasia, Detské menu: na požiadanie, Stolička: na požiadanie.

detska zarizeni za priplatok

Starostlivosť o deti: 3 roky, časy uverejnené na mieste, sa líšia v závislosti od ročného obdobia, stráženia detí a starostlivosti o deti (v závislosti od obsadenosti hotela [lt. Zverejnené lokálne).

Domáci maznáčikovia

Len po dohode, Euro 10, - denne splatné na mieste bez jedla.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 075 256
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií