Vanila Hotel & Spa

  Madagaskar, Nosy Be

Hotel Vanilla

    Madagaskar, Nosy Be
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom a let s medzipristátím na Madagaskar.

2: PRÍLET NA MADAGASKAR
Prílet na Madagaskar, romantického ostrova na severozápadnom pobreží Madagaskaru. Uvítanie na letisku a transfer mikrobusom do hotela podľa výberu. Pobyt s raňajkami či s plnou penziou. Nocľah.

3 - 8: POBYT PRI MORI
Pobyt pri mori s raňajkami alebo s plnou penziou . Voľno na kúpanie , opaľovanie , vodné športy či šnorchlovanie s pozorovaním koralov. Odporúčame využiť širokú ponuku lodných výletov za poznávaním nezmerných prírodných krás Madagaskaru.

9: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Transfer na letisko v Nosy Be a odlet späť do Viedne. Prílet do Viedne.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Hotel Vanilla *** 3*

Popis: obľúbený hotel sa nachádza priamo pri pláži v Nosy Be, 15 km od letiska. v hoteli nájdete 17 izieb s výhľadom do záhrady, 18 izieb s výhľadom na more, 6 Suites.

Vybavenie: 2 reštaurácie, 4 bary, veľký bazén, obchod so suvenírmi, turistické centrum, centrum vodných športov, masáže, stráženie detí, konferenčná miestnosť.

Pláž: piesočnatá prírodná pláž.

Zábava a šport: centrum vodných športov - za poplatok potápanie, rybárčenie, organizovanie lodných vychádzok. Ďalej k dispozícii biliard, turistické centrumcentrum vodných športov - za poplatok potápanie, rybárčenie, organizovanie lodných vychádzok. Ďalej k dispozícii biliard, turistické centrum.

Stravovanie: pobyt s raňajkami.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, ventilátor (klimatizácia za príplatok 10, - Euro / deň), TV, minibar, trezor, balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady, výhľad na more za príplatok.

Max. 3 osoby na izbe.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vanila Hotel & Spa ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 668 810
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-vanilla-madagaskar-ostrov-madagaskar-z1668810/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).