Hotel Villa Adriatica

Chorvátsko, Brač, Supetar

Hotel Villa Adriatica

    Chorvátsko, Brač, Chorvátské ostrovy, Supetar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Kompletne zrenovovaný hotel Villa Adriatica má výhodnú polohu len cca 200 m od krásnej štrkovo - pieskovej pláže, v blízkosti mestečka Supetar na ostrove Brač.  V stredisku je viacero pláží, pobrežie je členité, pláže kamienkové aj piesočnaté. Villa leží v pokojnej zóne a príjemnom prostredí. Centrum Supetar s obchodíkmi, reštauráciami a barmi je asi 400 m.

Ubytovania

K dispozíciu sú: dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek ( 2 deti max. 11 rokov)
Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou, klimatizáciou, SAT TV, telefónom s priamou voľbou, WiFi pripojením, mini barom, sejfom a balkónom.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, reštaurácia, záhrada /terasa s kaviarňou a kokteil bar, vonkajší bazén, vírivka, fitnes, sauna, spoločenská miestnosť, WiFi pripojenie na internet, parkovisko do vyčerpania kapacity, služba organizovaných exkurzií, prenájmu auta, bicykla alebo skútra (na mieste)

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia

Doprava

Individuálna doprava.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Adriatica
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 728 119
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-villa-adriatica-ostrov-brac-chorvatsko-z728119/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií