Hotel Zum Stern

  Rakúsko, Salzbursko, Bad Hofgastein

Hotel Zum Stern ****sup.

  Rakúsko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakúske termály, Salzbursko, Bad Hofgastein
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Stravovanie

Polpenzia, welcome drink: pri príchode,::, popoludňajšie občerstvenie:, večere (4 chody): s možnosťou výberu, denne čerstvé ryby, mäso a vegetariánske jedlá, polievky a predjedlá z čoho vyberať, šalátový bufet so sezónnymi ponukami, na požiadavka: Diéty a redukčné diéty podľa predpisov, celé jedlo, kombinovanie jedál atď., týždenne od bufetu: teplé alebo studené predjedlá, týždenne od bufetu: teplé alebo studené, hlavne rakúske pečivo, nedeľa: Salzburgská pochúťka švédsky stôl alebo rakúsky večer, ovocie pri príchode na izbu, čajový bar vo wellness zóne.

Aktivity v cene

Posilňovňa,: lt informačné stránky.

Popis

, , Pobyt v hoteli Zum Stern sprevádza nespočetné vybavenie a zahrnuté služby. ,

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Bad Hofgastein 1,8 km, Verejný vnútorný bazén:, Obchod s potravinami: Billa 600 m, Nákupy: Bad Hofgastein 1,5 km, Vlaková stanica: Bad Hofgastein 3,8 km, Zastávka autobusu: 300 m, Letisko: Salzburg 89 km, nadmorská výška strediska: 860 m, verejný vonkajší bazén / jazero: Therme Gastein 1,6 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Priestor na recepciu, Spoločenská miestnosť, Zimná záhrada, Salónik, Lyžiareň, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Reštaurácia, Bar, Terasa, Nefajčiarske ubytovanie, Pivnica, Záhrada, Trávnik , Deštníky: zadarmo, Lehátka: zadarmo.

vybavenie izieb

Detské postieľky ako prístelky do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, Kozmetické zrkadlo, Župan na zapožičanie: zdarma, Papuče na zapožičanie: zdarma, Obývací priestor: časť, Minibar: platené na mieste, Rádio, Káblová TV , WLAN: zadarmo, bezpečné: zadarmo.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ca. 850 m2, Bylinná para,,,,, Eisgrotte, Solegrotte,, Oáza čerstvého vzduchu s vírivkou Kneipp, osviežujúca pramenitá voda z fontány na pitnú vodu,, ().

0220 665 410 Číslo zájazdu: 964 737
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií