HTOP Amatista Hotel (ex Htop Royal Beach)

  Španielsko, Katalánsko, Lloret de Mar

Amatista ex. Royal Beach

    Španielsko, Costa Brava, Katalánsko, Lloret de Mar
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Hotel má vynikajúcu polohu v blízkosti atraktívnej pláže Fenals so zlatistým hrubozrnným pieskom. Historické centrum Lloret de Mar s obchodmi svetových značiek, reštauráciami, barmi a kaviarňami s výbornou kávou je dostupné z hotela pešo len za 10 minút.
PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

100 m od pláže Fenals a plážovej promenády s reštauráciami, kaviarňami, obchodmi a rôznymi zábavnými atrakciami. Oproti hotelu sa nachádza supermarket. Raz do týždňa sa konajú miestne trhy chôdzou asi 10 minút od hotela. Golfové ihrisko a akvapark sú od hotela vzdialené asi 3 km, kam sa môžete dostať autobusom priamo spred hotela. Letisko v Barcelone je vzdialené 90 km.

hotel

vstupná hala s recepciou, úschovňa batožiny, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, detský bazén s malým vodným parkom, ležadlá a slnečníky pri bazéne, malý bazén s jacuzzi a barom na streche, požičovňa áut, obchod so suvenírmi. Pre hostí sú pripravené denné a večerné animácie, showcooking, biliard (za poplatok), stolný tenis (za poplatok) a pre deti miniklub. Wi-Fi pripojenie v priestoroch hotela zdarma.

izby

klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek (maximálne pre 4 osoby, vrátane infanta). Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa), sušič na vlasy, telefón, SAT TV, trezor (za poplatok), minibar (za poplatok) a balkón s posedením. Detská postieľka zdarma na vyžiadanie.

stravovanie

polpenzia - raňajky a večera formou bohatých bufetových stolov, voda a víno k jedlu v cene. Možnosť výmeny večere za obed (nutné nahlásiť na recepcii hotela deň dopredu do 18.00 hod.). Možnosť doobjednať si plnú penziu alebo all inclusive za príplatok. ALL INCLUSIVE - plná penzia formou bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, zmrzlina pre deti, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v miestach a v časoch určených hotelom.

plaz

krásna široká piesočnatá pláž Fenals ocenená Modrou vlajkou s pozvoľným vstupom do mora, s ponukou vodných športov a plážových barov. Slnečníky a ležadlá na pláži za poplatok, sprchy k dispozícii zdarma.

doprava

letecká

typ stravy

polpenzia/plná penzia/all inclusive

informacie o krajine a stredisku

ŠPANIELSKO

Španielske kráľovstvo leží v juhozápadnej časti Európy na Pyrenejskom polostrove, pobrežie má celkovú dĺžku 4964 km. Je to turistická veľmoc, do ktorej ročne zavíta takmer 80 miliónov návštevníkov. Známe a navštevované veľkomestá sú Madrid, Barcelona a Valencia. Španielsko je známe bohatou a kvalitnou stravou pre náročných klientov, vynikajúcim červeným vínom, historickými budovami, pamiatkami, zlatistými pieskovými plážami, temperamentným a zhovorčivým domácim obyvateľstvom užívajúcim si stabilné slnečné počasie a teplé letné noci v tanečnom rytme flamenca. Letecké zájazdy sú realizované s odletmi z Bratislavy na letisko v Barcelone.

COSTA BRAVA A COSTA DEL MARESME

Významná časť turistov z celej Európy mieri v lete práve na Costa Brava – na najbližšie španielske pláže. Zálivy s plážami s hrubozrnným zlatistým pieskom striedajú skalnaté útesy s turistickými chodníčkami s výhľadom na pobrežie Costa Brava. Morské pobrežie pokračuje smerom na juh pod názvom Costa del Maresme a označuje sa ním oblasť, ktorá leží asi 30 km severne od Barcelony až po Blanes, ktorým začína Costa Brava. Táto časť pobrežia sa vyznačuje dlhými a širokými piesočnatými plážami, lemovanými rýchlodráhou, ktorá spája stredomorské pobrežie s vábivou a kozmopolitnou Barcelonou, pýšiacou sa množstvom kultúrnych a zábavných podnikov, obchodov a športových centier.

LLORET DE MAR

Perla divokého pobrežia, v oblasti Costa Brava, je známa rušným nočným životom, barmi, zábavnými podnikmi a diskotékami, deti láka blízky akvapark. Skaliská sa dvíhajú od morského dna a tvoria nádherné pozadie divokého pobrežia. Názov mestečka pochádza zo starobylého Lauredal – vavrínový háj. Nádherné zlaté pláže sú ním obkolesené. Vzdialenosť od letiska v Barcelone je asi 85 minút.

fakultativne vylety

Večerná Barcelona s fontánami - návšteva najznámejších atrakcií architekta A. Gaudího spojená s predstavením hudby a farebných svetiel pri Barcelonských fontánach.

Kláštor Montserrat - návšteva najvýznamnejšieho pútnického miesta Katalánska v srdci národného parku.

Andorra - návšteva malebného štátu v panenskej prírode Pyrenejí spojená s nádhernými výhľadmi a lacnými nákupmi bez colných poplatkov.

Girona - romantické starobylé mesto s jedinečnou architektúrou a gotickou katedrálou.

Water World - akvapark pre deti aj dospelých so širokou ponukou gigantických toboganov.

Marineland - očarujúci vodný svet s mnohými bazénmi, toboganmi a malou ZOO. Informácie o ďalších výletoch v CK.

Výlet loďou po pobreží

Základná cena zahŕňa

  • 7x ubytovanie s vybraným stravovaním, letecká doprava Bratislava – Barcelona - Bratislava, transfer letisko - hotel - letisko, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa od 0,66 EUR do 1,32 EUR/osoba/deň (podľa kategórie hotela, platba na mieste).
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň.
  • Ostatné doplatky: plná penzia 30 EUR/osoba nad 14 rokov/7 nocí, 15 EUR/dieťa 2- 14 rokov/7 nocí, all inclusive 170 EUR/osoba nad 14 rokov/7 nocí, 85 EUR/dieťa 2-14 rokov/7nocí, 1/1 izba 230 EUR/7 nocí.
  • Upozornenie: z uvedených cien nie je možné uplatniť zľavu pre firemných partnerov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Amatista ex. Royal Beach ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Costa Brava, Lloret de Mar
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

HTOP Amatista Hotel (ex Htop Royal Beach) ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 972 323
Dnes 8–16 h

Lokalita

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Amatista ex. Royal Beach
    Španielsko, Costa Brava, Katalánsko, Lloret de Mar

Cena
953 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 972 323

Zájazd

osoba na pevnom lôžku
0
559,00 €
dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
0,00 €
povinný príplatok za all inclusive - osoba od 2 rokov
0
170,00 €
povinný emisný a enviromentálny príplatok - osoba od 2 rokov
0
25,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
60,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - osoba od 2 rokov
0
199,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
80,00 €