Hotel Iberostar Grand Bávaro Resort

  Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

IBEROSTAR Grand Bavaro

    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

5-hviezdičkový All inclusive hotel so siete Iberostar sa nachádza v obľúbenom stredisku Punta Cana, priamo na krásnej karibskej pláži Playa Bávaro. Určený je pre osoby staršie ako 18 rokov, ktoré hľadajú veľkoleposť a luxus v pravom slova zmysle a chcú stráviť nezabudnuteľnú dovolenku v karibskom raji. Je to hotel hotelov, kde slová ako nádhera, pozornosť, relax, spa, gastronómia, šport a komfort naberajú úplné nový rozmer. Iberostar Grand Bávaro je jedinečný, štýlový a bezkonkurenčný hotel, ktorý jednoducho musíte navštíviť. Od medzinárodného letiska v Punta Cana je vzdialený cca 25 km.

Vybavenie

vstupná hala s recepciou 24/7, parkovisko, tropické záhrady, 3 bazény s výhľadom na oceán, 7 reštaurácií, 5 barov, služby concierge a komorníka, Wi-Fi pripojenie, SPA sensations centrum, program Aliveness (znovuspojenie tela a ducha v spojitosti s prírodou), fitness centrum.

Pláž

nádherná pláž Playa Bávaro s belostným pieskom hneď pri hoteli. Ležadlá a slnečníky k dispozícii.

Zábava a šport

bazény, fitness centrum, fitness lekcie, SPA centrum s množstvom procedúr, večerné show, denné animácie, golf, potápačské centrum PADI (za poplatok), vodné športy na pláži.

Stravovanie

All inclusive zahŕňajúci raňajky, obedy, večere, dezerty, snacky, nealkoholické a alkoholické nápoje. Reštaurácie: bufetová reštaurácia La Perla Buffet blízko pláže (12:00-17:00), Le Tourbillon Gourmet reštaurácia (18:30-22:00, casual dress code a rezervácia vyžadované), Casa de la Playa Mediterranean – oceanfront reštaurácia so stredozemskou kuchyňou(18:30-22:00, casual dress code vyžadovaný), la carte reštaurácia El Galeón Surf & Turf zameraná na morské plody a ryby (18:30 – 22:00, casual dress code a rezervácia vyžadované), talianska reštaurácia La Tentazione Italian Restaurant (18:30-22:00, casual dress code a rezervácia vyžadované), japonská Hashira Japanese Restaurant (18:30-22:00, casual dress code a rezervácia vyžadované). Bary: Larimar pool bar (09:00-18:00), lobby bar El Mirador Lobby Bar (snack bar otvorený 24/7), Cala Esmeralda Bar (music bar otvorený 19:00-01:00), divadelný bar La Scala theater bar (21:00-23:30), fajčiarsky salónik Robusto cigar bar (18:00-01:00), Ako hostia hotela Iberostar Grand Bávaro môžete využiť i služby reštaurácií a barov v hoteloch Iberostar Selection Bávaro Suites, Iberostar Dominicana a Iberostar Punta Cana, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti.

Vybavenie izieb

273 izieb, v základnej cene izba Suite. Izba o veľkosti 33 m2 má k dispozícii posteľ typu King size (200x200 cm) alebo 2 Double beds (135x200 cm), kúpeľňa s WC a sušičom vlasov, oddelená vaňa a sprcha, župan a papuče, žehliaca súprava, klimatizácia, ventilátor, TV, trezor, minibar, kávovar, adaptér, Wi-Fi pripojenie a terasa/balkón s výhľadom do záhrady. Hosťom je k dispozícii komorník, služba rozostielania postelí a 24-hodinová izbová služba.

Poznámka

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby. Typy izieb sú: Suite, Suite Lake View, Suite Superior, Suite Ocean View, Suite Swim Out, Suite Ocean Front

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: IBEROSTAR Grand Bavaro *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Punta Cana, Playa Bávaro
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberostar Grand Bávaro Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 240
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

IBEROSTAR Grand Bavaro
    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
3 578 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 240

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
3 179,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €