Hotel Iberotel Coraya Beach Resort

  Egypt, Marsa Alam, Coraya Bay

Iberotel Coraya Beach

    Egypt, Marsa Alam, Coraya Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha:
Tento luxusný rezort len ??pre dospelých sa nachádza priamo pri mori, v krásnej zátoke s dlhou piesočnou plážou. Oproti sa nachádza útes, ktorá je ideálny pre milovníkov šnorchlovania a potápania. El Quseir je vzdialený asi 70 km od hotela a letisko v Marsa Alam cca 5 km.

Popis:
Nachádza sa v pokojnej lokalite v tradičnom núbijskom štýle. Rezort má 364 izieb v niekoľkých 3-poschodových budovách. K vybaveniu patrí vstupná hala s recepciou, lobby bar, Wi-Fi pripojenie k internetu v lobby, hlavná reštaurácia s terasou, a la carte reštaurácia, orientálna kaviareň. V areáli sa nachádzajú 3 atraktívne veľké bazény s barom (vyhrievané), slnečná terasa a bar na pláži. Použitie plážových ležadiel, slnečníkov a plážových uterákov pri bazéne a na pláži je v cene.

Ubytovanie:

Pohodlné, zrekonštruované izby sú vkusne vybavené sprchou, WC, fénom, telefónom, LCD TV so satelitným príjmom, minibarom, trezorom, klimatizáciou, balkónom alebo terasou a sú orientované do záhrady, za príplatok s výhľadom na more. Deluxe dvojlôžkové izby sú priestrannejšie, majú priestor pre prístelky a navyše posedenie

Šport a zábava:
Plážový volejbal, vodné pólo, stolný tenis, aerobik, šípky, boccia, niekoľkokrát týždenne sú večer organizované zábavné programy. Za príplatok: fitnes centrum, tenis, wellness centrum, parný kúpeľ, sauna, jacuzzi, masáže, vybavenie pre šnorchlovanie a potápanie.

Stravovanie:
All-inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetu, občerstvenie počas celého dňa až do západu slnka, 1 x týždenne gala večer formou švédskych stolov, popoludňajšia káva, čaj a zákusok, zmrzlina, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00-24:00, každý deň je dopĺňaný minibar, na večeru je povinnosť mať vhodné oblečenie a dlhé nohavice. Vezmite prosím na vedomie, že minimálny vek pre všetkých hostí je 16 rokov.

Polpenzia: raňajky a večere formou bohatého bufetu.

Izby

.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberotel Coraya Beach Resort *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 978 697
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-iberotel-coraya-beach-marsa-alam-egypt-z978697/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).