Hotel Palazzin

  Malta, Qawra

Il Palazzin Hotel

    Malta, Qawra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Il Palazzin Hotel spočíva v kľudnej a odľahlej oblasti populárného letoviska Qawra, len kúsok od promenády spájajúcej Qawru a dedinku Bugibba a St Paul's Bay. Nachádza sa tu zastávka autobusov, ktoré pravidelne jazdia do všetkých častí ostrova. Hostia hotela Il Palazzin majú možnosť objavovať nádherné pláže s množstvom vodných športov. Pešo sa dostanú na neďaleko vzdialeného námestia Bugibba, kde sa nachádza mnoho obchodov, barov, klubov, reštaurácií, Kasíno a kino.
Ako sa dostať do hotela: Maltské medzinárodné letisko je vzdialené 16 km od hotela.
Miestne tipy: Zábava na námestí Bugibba pokračuje až do skorých ranných hodín, miestne obchodíky sú počas letných mesiacov otvorené do neskorých večerných hodín. MHD umožňuje skvelý prístup na celý ostrov.
Vzdialený od letiska MLA cca 18 km

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky.
Il Palazzin Hotel ponúka 79 izieb rozdelených na šiestich podlažiach, všetky sú s klimatizáciou, minibarom (doplnený balenou vodou). Vybavenie zahŕňa kúpeľňu (vaňu, sušič na vlasy, zrkadlo na make-up a holenie), telefón s priamou voľbou, satelitnú TV, rádiobudík, zatemňovacie závesy, okná, ktoré sa dajú otvoriť, bezpečnostnú schránku a balkónom s výhľadom na záhradu a bazén, a niektoré izby na vyšších poschodiach majú výhľad aj na krásu Qawry, Salina Bay a nádherné Stredozemné more (za poplatok). Detská postieľka je zadarmo a je k dispozícii na vyžiadanie.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, 2 výťahy, trezor (za poplatok), poštové služby, sekretárske služby, budíček, obedové balíčky, pomoc s rezerváciou večere, taxi služby, autopožičovňa, internetová kaviareň (za poplatok), káblové pripojenie na Internet a Wi-Fi pripojenie sú k dispozícii vo verejných priestoroch, bezplatné súkromné parkovisko je k dispozícii neďaleko. Il Palazzin má vonkajší bazén, saunu a knižnicu.

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia.
Il Palazzin Hotel predstavuje Il Palma Reštauráciu, ktorá sa nachádza na prízemí a slúži na podávanie raňajok formou bufetu, obedov a večerí, ktoré pozostávajú z maltskej a medzinárodnej kuchyne. Každá noc má iný motív a všetko je organizované v priateľskom prostredí. Hotel má tiež útulný bar, ktorý ponúka vína, nápoje a ľahké občerstvenie.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Palazzin ****
Vzdialenosť od pláže: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 770 383
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-il-palazzin-hotel-malta-ostrov-malta-z770383/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Malta

Oblasť Stredozemného mora bola vždy miestom na dejiny bohatých udalostí. Jedným z miest, kde sa stretávali rôzne kultúry, bolo i Maltské súostrovie. Malta, Comino i Gozo ležia veľmi blízko talianskej Sardínie. Od severnej Afriky ich delí 250 kilometrov. Farba mora, ktoré obmýva brehy ostrovov, je tmavo modrá, miestami prechádza do tyrkysovej alebo svetlomodrej farby. Skalnaté pobrežie skrýva bohatý podmorský život, ktorý je vďaka čistote mora pozorovateľný voľným okom. Malta je ideálnym cieľom dovolenky kvôli kombinácii leňošenia na pláži a poznávania tunajších pamiatok. K najkrajším plážam v zálive patria Mellieha Bay a Golden Beach. Subtropické slnečné podnebie umožňuje turistom tráviť tu nádhernú dovolenku od apríla do konca októbra.

Malta - viac informácií