Jazz Hotel

  Taliansko, Sardínia, Olbia

Jazz

    Taliansko, Sardínia, Olbia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Jazz v oblasti Olbia. Hotel je situován 7 km od písčité pláže. Nejbližší město je Olbia (2 km). Další města: Sassari (100 km), Alghero (120 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici klimatizace. Personál tohoto 3 podlažního hotelu mluví francouzsky, španělsky, německy, anglicky a italsky. Prázdninovou mobilitu vám usnadní možnost pronájmu automobilů, motocyklů a kol. K dispozici je sezónně otevíraný sladkovodní bazén . Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu se snadno dostanete ke supermarketům, turistické informace, lékařským službám, obchodům, autobusovým zastávkám a stání taxíků. Vzdálenosti z hotelu: vlaková zastávka (3 km), Chiesa San Simplicio (2 km), vyjížďky na koních (10 km), Porto Cervo (25 km) a disko (7 km).

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: služby prádelny, službu probuzení, trezor, žehlení, pokojovou službu a lékařskou péči. Internet je k dispozici na pokojích s internetem a internetových terminálech. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí služby hlídání dětí, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci. Během dne je také k dispozici bufet. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Jazz si můžete vychutnat také relaxační místnost, parní lázeň, turecké lázně či sluneční louku. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 25 km.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa, American Express, Diners Club a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 776 425
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií