Jufa Hotel Knappenberg

Rakúsko, Korutánsko, Kremsbrücke

JUFA Hotel Knappenberg

    Rakúsko, Innerkrems, Korutánsko, Lungau / Obertauern, Katschberg / Aineck, Kremsbrücke
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

V historickom centre Korutánska je staré banské spoločenstvo Hüttenberg .. Od filmovej adaptácie knihy quot;Sedem rokov v Tibetequot; sa rodné mesto horolezeckej legendy Heinrich Harrer stalo svetoznámym. Na základe motta quot;Dialog kultúrquot;, ktorý priniesol to do života medzi východnou a západnou kultúrou. Vzrušujúca cesta do sveta baníctva, minerálov a šumivých na tibetských pútnických chodníkoch.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: KnAptenberg - je v meste, Verejný vnútorný bazén: St. Veit an der Glan 31 km, Obchod s potravinami: Knappenberg 50 m, Nákupy: Hüttenberg 3,5 km, Vlaková stanica: Althofen 15 km, Autobusová zastávka: KnAptenberg - vpravo vedľa JUFA, Letisko: Klagenfurt 49 km, Stredisko: Nadmorská výška: 1.100 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Klippitztörl 20 km.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: domáci džem, vajcia, mliečne výrobky, cereálie atď., Večera formou bufetu, regionálne jedlá, výber mäsa alebo vegetariánske jedlo, šalátový bar, dezertový bufet, čerstvé ovocie, vianočná večera (24.12.), Povinné Nové Silvestrovská večera: od 22:00 Novoročné občerstvenie (rôzne šaláty s pečivom, gulášová polievka s pečivom), 1 pohár šampanského alebo deti prosecco o polnoci.

Stravovanie za príplatok

Balíček s obedom.

Aktivity v cene

pri minimálnom pobyte na 2 noci je bezplatná účasť na výučbe jogy zahrnutá v cene vo štvrtok večer, Centrum pohybu rodiny Knappenberger: priestranné detské herné a dobrodružné oblasti, zimné turistické chodníky, sánkovanie, curling, WörtherseePlusCard - zima (očakávané 01.11. - 31.03.2021, ďalšie informácie na mieste), Hüttenberg Card (očakávané 01.05. - 31.10.2021, ďalšie informácie na mieste)

Deti

detská postieľka; Vysoká stolička, veľkorysá herná a dobrodružná oblasť.

Domáci maznáčikovia

Euro 15, - za deň splatné na mieste bez jedla.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Recepcia, Hall / Lobby, Sonnengrußraum, WLAN: zadarmo, Výťah, Parkovanie: zadarmo, dostupnosť, Reštaurácia, Terasa, Nefajčiarske zariadenie, Záhrada, Trávnik, Seminárna miestnosť, útulná kaviareň a bar area.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, balkón / terasa: niektoré, Posedenie, SAT TV, WLAN: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2 - 4 posteľová sprcha / WC, 16 - 25 m2, 1 - 4 posteľová sprcha / WC, Jednolôžková s 3 deťmi, 16 - 25 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 140 m2, Pre deti od 14 rokov. Parný kúpeľ, fínska sauna, relaxačná miestnosť: panoramatické odpočinkové zóny, bylinkové lankonium, salutačná miestnosť na oddych a meditáciu, otváracia doba: zverejnené lokálne.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 260
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií