Hotel Olympic Lagoon Resort Paphos Kanika

  Cyprus, Paphos

OLYMPIC LAGOON RESORT PAPHOS

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Olympic Lagoon Resort Paphos se nachází u pláže v Paphosu. Nabízí 5 venkovních bazénů, tenisový kurt, 5 restaurací, wellness a fitness centrum, krytý bazén a klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi.
Resort pochází z roku 1992. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V komplexu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V prázdninovém areálu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je zde obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (zdarma) nebo na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

Olympic Lagoon poskytuje pokoje a apartmá s posezením, se satelitní TV s plochou obrazovkou, mini lednicí a koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. Součástí některých je balkon nebo terasa s výhledem na Středozemní moře.
Všech 314 elegantně zařízených pokojů a apartmá v rezortu Olympic Lagoon má jemné barvy, dřevěný nábytek, klimatizaci, satelitní TV s plochou obrazovkou, trezor, minibar, kávovar, balkon nebo terasu a některé výhled do zahrady, na bazén nebo na Středozemní moře.
Typy ubytování:
Rodinný pokoj
DeLuxe Twin Room s oddělenými postelemi
Fishermans Village Superior Dvoulůžkový (18+)
Apartmá pro líbánky s výhledem na moře (18+)

Stravování

Hotel nabízí stravu formou all inklusive:
Snídaně formou bufetu (07.00 - 10.30 hod.) Oběd formou bufetu (12.30 - 14.30 hod.) Večeře formou bufetu (19.30 - 21.30 hod., děti od 18.30 hod.) Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje (10.30 - 23.30 hod.) Možnost večeře v a´ la carte restauraci za doplatek Denní snack (11.00 - 22.00 hod.) Zmrzlina (11.30 - 22.00 hod.)

Pláž

Uměle vytvořená písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Pro vstup do moře doporučujeme obuv.

Sport a zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal, volejbal, basketbal, golf a lukostřelba. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například aqua aerobik a aqua fitness a za poplatek vodní lyžování, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu a jízda na kánoi. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu,najdeme zde fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jóga, gymnastika a aerobik.

Pro děti

Dětský bazén se skluzavkou, miniklub, herna pro teenagery, dětská postýlka zdarma, menu v restauraci, dětské hřiště.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Olympic Lagoon Resort Paphos Kanika *****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 307 725
Dnes 8–16 h

Lokalita

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií