Hotel Kilifi Bay Beach Resort

  Keňa, Severné pobrežie, Kilifi

Kilifi Bay Beach Resort

    Keňa, Severné pobrežie, Kilifi
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Hotel má 50 pokojů. Díky WiFi ve společných prostorách (za poplatek) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a ventilátor. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají ledničku, varnou konvici/kávovar a sejf. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis a plážový volejbal. Za poplatek je rybaření. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - jízda na kánoi a jízda na kajaku. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například stolní tenis, kulečník a šipky. V hotelu je také wellness zóna s masážemi (zdarma). Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku a miniklub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Kilifi Bay Beach Resort ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 623 618
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-kilifi-bay-beach-resort-severni-pobrezi-kena-z623618/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Keňa

Podobne ako susedná Tanzánia je aj Keňa zárukou nevšedných zážitkov počas odpočinkovej i aktívnej dovolenky. Západná časť krajiny patrí horám, pričom tadiaľ prechádza Východoafrický rift. Práve na tomto mieste sa raz Afrika pravdepodobne rozpadne a vznikne nový oceán. Východ krajiny sa zvažuje smerom k Indickému oceánu. Keňa je krajinou nekonečných saván, v ktorých môžete pozorovať tradičné divé zvieratá ako levy, slony, žirafy a zebry. Na tento účel bolo zriadené väčšie množstvo rezervácií a slávnych národných parkov. Nenechajte si preto ujsť miestnu safari v prirodzenom prostredí. Pobrežie Indického oceánu je nádhernou oázou tropickej idylky. Palmové háje, belavé pláže, tyrkysové more, hotelové komplexy v duchu tradičnej architektúry - toto všetko a ešte oveľa viac čaká na návštevníkov pobrežia. Pobrežné vody Kene ponúkajú návštevníkom rovnako bohaté možnosti pozorovania podmorského sveta vrátane koralov. Vyskúšajte destinácie ako Malindi alebo Diani.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašiek a sáčkov do krajiny. V prípade porušenia tohoto nariadenia hrozí cestujúcim zadržanie miestnou políciou a pokuta vo výške niekoľko desiatok tisíc USD.

Keňa - viac informácií