Kiparisite Hotel

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

Hotel Kiparisite

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis lokality

Slnečné pobrežie - polkruhovitý záliv z jednej strany ohraničený obcou Sv. Vlas, z druhej starobylým centrom mesta Nesebar. Patrí k najobľúbenejším a najstarším prímorským letoviskám v Bulharsku. Osemkilometrová pláž má kvalitný jemný piesok a veľmi pozvoľne sa zvažuje do mora. Preto je rajom pre rodiny s deťmi. Slnečné pobrežie ponúka nekonečné množstvo spoločenského, kultúrneho a športového vyžitia. Hotely, štýlové reštaurácie, kaviarne, nočné bary a diskotéky vytvárajú dokonalú turistickú kulisu. Korzo vedúce pozdĺž pobrežia je lemované množstvom obchodíkov. V letovisku je pláž označená Modrou vlajkou Európskej únie, čo znamená, že patrí medzi najčistejšie pláže Európy. Priamo v letovisku sa nachádza vodný park Action Aquapark s bohatou ponukou zážitkov pre malých i veľkých. V rozľahlom areáli plnom sviežej zelene možno nájsť desiatky vodných atrakcií, tobogany, rieku, fontány, mini ZOO, ale aj príjemné miesta na opaľovanie a pohodový relax. Samozrejme nechýbajú ani skvelé tematické reštaurácie a bary. Okrem pláže, akvaparku a vodných športov patrí medzi veľmi obľúbené atrakcie neďaleká historická lokalita Nesebar (UNESCO). Staré drevené domy obložené kameňom, krivoľaké uličky, "skryté" kostolíky, reštaurácie a taverny s výhľadom na more a skvelá dovolenková atmosféra očaria každého turistu. Tento "starý" svet leží na polostrove, ktorý s pevninou spája len úzka kilometrová šija.

Info

Hotel Kiparisite sa nachádza na okraji Slnečného pobrežia v relatívne tichom prostredí, ale len pár krokov od plážového korza. Vzdialenosti pláž 80 m centrum 2 km nákupné možnosti 20 m letisko 35 km

Ubytovanie

Ubytovanie: dvojlôžkové izby, možnosť jednej alebo dvoch prísteliek jednolôžkové izby (za príplatok) TV, telefón, klimatizácia (zdarma) minichladnička vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy detská postieľka (za príplatok) balkón Vybavenie hotela: recepcia, zmenáreň WiFi vo vstupnej hale (zdarma) trezor (za poplatok) reštaurácia bazén  ležadlá a slnečníky pri bazéne (zdarma) posilňovňa (zdarma) sauna (za poplatok)

Stravovanie

polpenzia, raňajky a večere formou bufetových stolov

Pláž

priestranná, dlhá, piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora ležadlá a slnečníky (za poplatok)

Šport a zábava

plážový volejbal tenisové kurty (za poplatok) veľa možností v centre Slnečného pobrežia, karaoke, diskotéky, prechádzky, nákupy vodné športy na pláži (za poplatok)

Doprava

letecky Bratislava, Košice trvanie letu 1 hod. 30 min transfer cca 50 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Kiparisite Hotel ****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 455 302
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-kiparisite-slnecne-pobrezie-bulharsko-z1455302/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií