Klas Dom Hotel

  Turecko, Alanya, Kargicak

Klas Dom

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Hotel sa nachádza 100 m od piesočnatej pláže priamo v centre Mahmutlar a 14 km od centra letoviska Alanya. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 138 km.

Vybavenie hotela

Hotel svojim hosťom ponúka 24 hodinovú recepciu, výťah, 5 barov, vnútorné a vonkajšie reštaurácie, konferenčnú miestnosť, izbu pre hendikepovaných, hotelového lekára, trezor, kaderníctvo, obchod, parkovisko, vnútorný bazén, 2 vonkajšie bazény, aquapark s 3 šmykľavkami, stolný tenis , detské ihrisko, plážový volejbal.

Stravovanie

All inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere všetko formou bufetu, popoludňajšie občerstvenie, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž a plážový servis

Piesočná pláž 100 m od hotela, plážový volejbal, vodné športy, škola potápania, lehátka a slnečníky a matrace (zdarma), plážové uteráky (za poplatok).

Pre deti

Detský bazén, aquapark, detské ihrisko, hry Playstation.

Šport a zábava

Aquapark s tobogánom, vnútorné a vonkajšie bazény, stolný tenis, plážový volejbal, Foosball, air-hockey, vodné športy, škola potápania.

Služby za poplatok

Alkoholické a nealkoholické nápoje (importované značky), čerstvé ovocné džúsy, zmrzlina, izbová služba, minibar, turecká káva, turecké kúpele, sauna, jacuzzi, masáže, kaderníctvo, obchod, biliard, internetová kaviareň, fax, kopírka, scanner, hotelový lekár, práčovňa a čistiareň, Foosball, air hockey, trezor, hry Playstation, vodné športy, škola potápania, požičovňa áut a motocyklov, plážové osušky.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Klas Dom Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 069 315
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-klas-dom-alanya-turecko-z1069315/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií