Klas Hotel

  Turecko, Alanya, Kargicak

Klas Hotel

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Tento 4 * hotel sa nachádza priamo pri súkromnej piesočnatej pláži v letovisku Alanya v časti Mahmutlar. Centrum Alanye je vzdialené 16 km a medzinárodné letisko v Antalyi 140 km.

Vybavenie hotela

Hotel má celkom 100 izieb a svojim hosťom ponúka recepciu v lobby, výťah, 5 barov, vnútorné reštauráciu, a la carte reštauráciu, hotelového lekára, konferenčnú miestnosť, parkovanie, trezor (v izbách), obchod, kaderníctvo, požičiavanie áut, aquapark sa 3 šmykľavkami, 2 vonkajšie bazény, stolný tenis, detské ihrisko, miniklub, volejbal, ihrisko na malý futbal, plážový volejbal, vonkajšiu diskotéku.

Vybavenie izby

Štandardné izby o rozlohe 28 m2 sú vybavené klimatizáciou, satelitnou TV, rádiom, telefónom, kúpeľňou s WC a sprchou, fénom, minibarom, trezorom a balkónom.

Stravovanie

All inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere (všetko formou bufetu), ľahké snacky v popoludňajších hodinách, alkoholické a nealkoholické nápoje (miestnej výroby). raňajky 08: 00-10: 00 obed 12: 30-14: 30 popoludňajší snack 16: 30-17: 00 večera 19: 00-21: 00 Lobby bar (nápoje) 10: 00-23: 00 bar pri bazéne (nápoje ) 10: 30-18: 00 mini club 4-12 rokov (nápoje) 10: 30-17: 00 Zmena vyhradená podľa vedenia hotela.

Pláž a plážový servis

Piesočná pláž je priamo pri hoteli. Slnečníky a ležadlá s matracmi sú zdarma, osušky za poplatok. Prístup na pláž podchodom.

Pre deti

Aquapark s 3 šmykľavkami, detské ihrisko, miniklub, miestnosť s Playstation.

Šport a zábava

Stolný tenis, volejbal, ihrisko na malý futbal, plážový volejbal, vodné športy, škola potápania.

Služby v cene

Slnečníky a matrace na pláži.

Služby za poplatok

Alkoholické a nealkoholické nápoje (importované medzinárodné značky), čerstvé džúsy, zmrzlina, minibar (na izbe), turecká káva, turecké kúpele, sauna, para, masáže, kaderníctvo, obchod, internetová kaviareň, fax, kopírka, scanner, služby hotelového lekára, práčovňa a čistiareň, trezor (na izbe), hry Playstation, vodné športy, škola potápania, požičiavanie áut a motocyklov, plážové osušky.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Klas Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková, mólo
Vzdialenosť od pláže: 30 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 069 352
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-klas-hotel-alanya-turecko-z1069352/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií