Hotel Klong Prao Resort

  Thajsko, Ko Chang, Klong Prao Beach

Klong Prao Resort ***+ - Sunshine Garden *** - Bangkok Palace Hotel ****

  Thajsko, Bangkok, Ko Chang, Pattaya, Klong Prao Beach, Pattaya Beach
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE/PRAHY
Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.

2: PRÍLET DO BANGKOKU
Prílet do Bangkoku Transfer do hotela, ubytovanie.

3: BANGKOK
Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t rýdzeho zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si prehliadnete kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)

4: BANGKOK - PATTAYA
Raňajky. Transfer 140 km do letoviska Pattaya. Ubytovaní v hoteli podľa výberu.

5 - 8: PATTAYA
Raňajky, voľný program. Pattaya patrí dodnes medzi najnavštevovanejšie plážové letovisko v Ázii.

9: PATTAYA - KO CHANG
Raňajky, cca 2 hodinový transfer do prístavu, prejazd loďou na ostrov Ko Chang. Ubytovanie.

10 - 13: KO CHANG
Raňajky, voľný program. Koh Chang je dnes jedným z najobľúbenejších ostrovov v Thajsku.

14: KO CHANG - BANGKOK - PRAHA/VIEDEŇ
Raňajky. Transfer lodí a následne mikrobusom na letisko v Bangkoku, odlet do Prahy/Viedne.

15: PRÍLET PRAHA/VIEDEŇ

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Klong Prao Resort ***+ 3*

Popis: obľúbený rezort tvoria bungalovy a pavilóny sústredené okolo morskej lagúny. Hotel ponúka niekoľko typov izieb. V základnej ponuke sú izby Deluxe umiestnené v poschodových pavilónoch. Vily okolo lagúny sú na vyžiadanie a za príplatok. 2 deti na izbe s 2 dospelými je možné ubytovať len s využitím jednej prístelky. Hotel ponúka 126 izieb.

Vybavenie: reštaurácia, večerná reštaurácia na pláži s vynikajúcimi rybacími špecialitami, bar, konferenčné centrum, internet, izbový servis, detská ošetrovateľka.

Pláž: piesočná, s pozvoľným vstupom do vody, priamo pred hotelom.

Zábava a šport: bazén, jacuzzi, sauna, potápačské stredisko, požičovňa kajakov a horských bicyklov. Hotel tiež organizuje výlety motorovým člnom na more.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izie: klimatizácia, kúpeľňa so sprchou a WC, TV, chladnička s minibarom, terasa s výhľadom na pobrežie, bazén či lagúnu.

Na izbe max. 3 osoby.

Popis hotelu Sunshine Garden *** 2*

Popis: rezort sa skladá z nízkopodlažných budov, ktoré sú zasadené do krásnej upravenej tropickej záhrady. Vybrať si môžete zo 133 vkusne zariadených izieb, apartmánov či bungalovov, z ktorých sa budete môcť potešiť do záhrady či na bazén. Centrum letoviska Pattaya je vzdialené približne 5 minút chôdze od hotela a klientom tak poskytuje veľa možností zábavy, stravovania v miestnych reštauráciách či nákupov v niektorých z obchodov. V základnej ponuke sú izby superior,za príplatok je na vyžiadanie možný bungalov v záhrade alebo izba s väčšou rozlohou Deluxe. Pre rodinu s 2 deťmi je ideálna suita, kde je k dispozícii spálňa a obývacia izba s rozkladacou pohovkou.

Vybavenie: reštaurácia s thajskou a medzinárodnou kuchyňou, bar pri bazéne s bohatým výberom osviežujúcich nápojov, izbový servis, konferenčná miestnosť, čistiareň, salón krásy, pripojenie k internetu za poplatok, zmenáreň, krajčírstvo.

Pláž: piesočnatá pláž je od hotela vzdialená približne 400 metrov, ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.

Zábava a šport: vonkajší bazén, široká ponuka vodných športov na pláži. Centrum Pattaye ponúka množstvo príležitostí k zábave.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpelňa s WC a vaňou či sprchovým kútom, SAT-TV, trezor, telefón, minibar, fén, balkón.

Popis hotelu Bangkok Palace Hotel **** 2*

Popis: hotel má výhodnú polohu nie len pre tých, ktorý radi poznávajú svetovej metropole, ale i pre tých ktorý radi nakupujú, pretože v okolí hotela sa nachádzajú 2 najväčšie obchodné centrá Thajska a nasávajú atmosféru a nočný život exotických miest. Hotel leží v centre Bangkoku vo štvrti Pratu Nam v pešej dostupnosti metra (cca 50m)- zastávka Makkasan, ktorá spája túto štvrť s ďalšími časťami mesta a hlavným letiskom v Bangkoku – Suvarnabhumi. Hotel ponúka 660 izieb. V základnej ponuke sú izby superior.

Vybavenie: reštaurácia (nonstop) s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, pekáreň s ponukou tort a kávy, bar, babysitting, trezory, čistiareň, konferenčné sály.

Zábava a šport: vonkajší bazén, fitnes centrum, masáže.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón.

Na izbe max. 3 osoby. 2 deti do 12 rokov sú možné v izbe deluxe s prístelkou za príplatok. 3 deti sú možné v izbe s prepojenými dverami.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Klong Prao Resort ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži
Bangkok Palace Hotel ****
Sunshine Garden Resort ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 365 791
Dnes 8–16 h

Thajsko

V juhovýchodnej Ázii na vás čaká kúzlo nefalšovanej exotiky, Thajsko. Objavte pri svojich ďalekých cestách miesto, kde sa snúbi fascinujúca starodávna kultúra so silou ázijského ekonomického tigra. Tropické podnebie Thajska umožnilo vznik unikátnych prírodných zaujímavostí a vytvára tak ideálne podmienky pre exotickú dovolenku. Centrom krajiny je kozmopolitný Bangkok, nazývaný aj Benátky Východu. Bangkok je sídlom kráľovskej rodiny a predstavuje spojnicu všetkých hospodárskych, priemyselných a finančných tepien. Zároveň je aj najdôležitejším thajským prístavom. Prírodné krásy reprezentujú národné parky Kaeng Krachan a Khao Lak, kultúru zasa najväčšie sochy Budhu na svete v početných chrámoch po celej krajine. Najobľúbenejšou dvojicou prímorských letovísk je Pattaya a Phuket. Miestne pláže sú cestovateľmi a turistami právom označované ako jedny z najkrajších na našej planéte. Thajsko je krajina tajov, objavovania, exotiky a jej kúzlo si vás získa už pri prvej návšteve.

Thajsko - viac informácií