Penzion Kompas

  Bulharsko, Primorsko

Kompas

    Bulharsko, Primorsko
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

ODLETOVÉ ČASY: Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky: BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 10,05- BTS 11,00 Piatky: BTS 5,35- BOJ 8,20, BOJ 14,05--BTS 14,55 Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Piatky: KSC 10,35- BOJ 13,10, BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov).

Popis, poloha:
Rodinný penzión sa nachádza 300 metrov od severnej pláže v tichej časti letoviska. Centrum letoviska je vzdialené 200 metrov. V penzióne sa nachádza reštaurácia s dobrou kuchyňou a prijateľnými cenami. K dispozícii je Wi-Fi pripojenie zdarma.
Ubytovanie:
1) Ubytovanie v 2 a 3 lôžkových izbách s možnosťou 1 prístelky. Izby sú priestranné a každá izba má chladničku, klimatizáciu TV/SAT, balkón a vlastnú kúpeľňu s WC a varnú kanvicu na vodu, Wi-Fi(zdarma).
2) Ubytovanie v apartmánoch, ktoré sa skladajú z obývacej miestnosti s 2 lôžkami kde sa nachádza aj kuchynský kút s varičom a základným riadom na prípravu jednoduchých jedál a chladnička. a oddelenej spálne s 2 lôžkami. Každý apartmán má TV/SAT, klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu s WC, Wi-Fi(zdarma), balkón alebo terasu. V apartmánoch je možné ubytovať na prístelke aj 5. osobu
Stravovanie:
V cene sú raňajky podávané formou bufetových stolov v reštaurácii penziónu. Možnosť doobjednať večere podávanej formou menu, v hotelovej reštaurácii.
Pláž:
K dispozícii sú pláže severná a južná, s jemným pieskom pozvoľne sa zvažujúce do mora, možnosť prenájmu slnečníkov a ležadiel. Nachádzajú sa tam taktiež bary a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.
Hodnotenie CK:
Veľmi obľúbený penzión medzi stálymi klientami. Kvalitné ubytovanie s veľkými izbami a pohodlnými apartmánmi. Ochotný personál a ústretoví majitelia ktorí rozumejú po slovensky.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 670 941
Dnes 8–16 h

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií