Kúpelný Hotel Palace

  Slovensko, Stredné Slovensko, Sliač

Kúpeľný hotel Palace - Ochutnávka kúpeľov

    Slovensko, Kremnické vrchy, Slovenské termály, Stredné Slovensko, Sliač
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Kúpele Sliač sú známe už vyše 750 rokov vďaka liečivým účinkom minerálnych vôd. Z minerálnych prameňov je terapeuticky najdôležitejší Kúpeľný prameň. Vo svete existujú len tri ďalšie miesta s podobným zložením liečivej vody (Argentína, Austrália, Španielsko). Sliač je dnes atraktívnym kúpeľným miestom, ktorý sa špecializuje na liečbu chorôb obehového ústrojenstva, ženských chorôb, onkologických ochorení a ľahších foriem chorôb pohybového ústrojenstva.

Poloha

Kúpeľný hotel Palace je architektonicky veľkoryso riešený multifunkčný komplex s hotelovou, reštauračnou a spoločenskou časťou. Nachádza sa nad mestom Sliač, na úpätí Slovenského Rudohoria.

Stravovanie

Raňajky  formou bufetových stolov, obedy a večere servírované výber z 3 menu, šalátový bufet, pitný režim.

Vybavenie a služby hotela

Samostatná budova Kúpeľného domu (Balneocentra), kde sú sústredené všetky procedúry, bazény s minerálnou vodou a rehabilitačný bazén, v hoteli Palace recepcia non-stop, internetová čitáreň,  knižnica, požičovňa bicyklov a športových potrieb, práčovňa, kadernícky a kozmetický salón, tenisové kurty, telocvičňa, veľký udržiavaný lesopark s vyznačenými trasami. Parkovanie na stráženom parkovisku za poplatok 1,50 €/deň.

Vybavenie izieb

1- a 2-lôžkové izby kategórie Štandard - zrekonštruované izby, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC, SAT TV, chladnička, telefón, rádio. K dispozícii sú aj izby kategórie Retro - nezrekonštruované izby. Detská postieľka za poplatok 10 €.

Balíček 1

Klasik 
plná penzia, vstupná a výstupná lekárska konzultácia, 3 procedúry denne podľa odporúčania lekára. Pobyt na minimálne 7 nocí. 

Balíček 2

Relax
plná penzia, vstupná a výstupná lekárska konzultácia, 2 procedúry denne podľa odporúčania lekára. Pobyt na minimálne 5 nocí. 

Balíček 3

Víkend (aj počas týždňa)
plná penzia, vstupná lekárska konzultácia, vybrané procedúry: 1x biovak, 1x minerálny bazén, 1x soľná jaskyňa, 1x klasická masáž čiastočná. Pobyt na minimálne 2 noci.

Balíček 4

Zdravé srdce
Plná penzia, vstupné lekárske vyšetrenie, úplná echokardiografia, artériografia, výstupná lekárska konzultácia. diagnostika, laboratórne vyšetrenia, procedúry: 1x minerálna vaňa + zábal, 3x plynové injekcie, 1x biovak, 1x čiastočná masáž. Bonus: 2 vstupy do rehabilitačného bazéna na 1 hodinu. Pobyt na 4 noci.

Balíček 5

Ochutnávka kúpeľov 
plná penzia, vstupná lekárska konzultácia, 1 procedúra denne podľa výberu (minerálna vaňa + zábal, minerálny bazén sedací + zábal, biovak, plynová injekcia, čiastočná masáž, soľná jaskyňa). Pobyt na minimálne 3 noci. 

Balíček 6

Ubytovanie 
možné už od 1 noci. Možnosť doplatiť si raňajky, obedy aj večere.

Balíček 7
Izby

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 407 437
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií