Labranda Mares Marmaris Hotel (ex Grand Yazici Mares)

  Turecko, Marmaris, Icmeler

Labranda Mares Marmaris

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Icmeler
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis
hotel obklopeny vonavymi piniovymi hajmi vynika svojou polohou vblizkosti turistami vyhladavaneho mesta marmaris. tiez mozno nahliadnut do okolitych tradicnych egejskych dediniek alebo si len oddychnut voaze pokoja a vychutnat krasne vyhlady na zaliv.
poloha

priamo pri pobreží, 3 km od nákupných možností mesta Icmeler, 5 km od historického Marmarisu, kam sa dostanete aj pešo po pobrežnej promenáde. Letisko v Dalamane je vzdialené asi 90 km.

hotel

pozostáva z hlavnej budovy a 3-podlažných bungalovov. V rezorte sa nachádza vstupná hala s recepciou, obchodná pasáž, konferenčné miestnosti, hlavná reštaurácia, 4 á la carte reštaurácie (1x za pobyt zdarma, potrebná rezervácia vopred), 7 barov, vínna pivnica (za poplatok), hlavný bazén, bazén s 2 šmykľavkami, detský bazén. O zábavu sa postarajú denné aj večerné animáčné programy. Pre deti je pripravený miniklub (4-12 rokov) a detské ihrisko. Wellness centrum – turecké kúpele, sauna a parná sauna zdarma, masáže a iné procedúry za poplatok. Športové aktivity – fitnescentrum, šípky, stolný futbal, stolný tenis, tenis (vybavenie a osvetlenie za poplatok). Za poplatok hotel ponúka požičovňu áut, služby lekára, práčovne, kaderníctvo, opatrovanie detí.

izby

priestranné dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky alebo rodinné izby v bungalovoch. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie (sprchový kút/vaňa, WC, sušič na vlasy), centrálnu klimatizáciu, SAT TV, telefón, trezor, minibar, súpravu na prípravu teplých nápojov, balkón s posedením. Wi-Fi internetové pripojenie zdarma. Izby s výhľadom na more za príplatok. Detská postieľka na vyžiadanie.

stravovanie

all inclusive formou bufetových stolov – raňajky (7.00-10.30), obed (12.00-14.00), popoludňajšie občerstvenie v snack bare, večera (19.00-21.30), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje vo vybraných baroch (10.00-24.00). Importované nápoje za poplatok. Bezlepková a iná diétna strava na vyžiadanie.

plaz

upravené betónové terasy na slnenie so vstupom do mora po schodoch. Bar pri pláži, ležadlá, slnečníky a osušky zdarma. Potápanie, motorizované aj iné nemotorizované vodné športy za poplatok.

doprava

letecká

typ stravy

all inclusive

informacie o krajine a stredisku

TURECKO

Turecko sa rozprestiera na dvoch kontinentoch – Európe (3% rozlohy) a Ázii (97% rozlohy), ktoré sú od seba oddelené Bosporskou a Dardanelskou úžinou. Je to rozľahlá krajina, ktorú obmýva Stredozemné, Egejské, Čierne a Marmarské more. Turci sú veľmi priateľskí, milí, spontánni ľudia a samo­zrejme výborní obchodníci. Najväčším mestom je Istanbul (cca 15 mil. obyvateľov) – rušné pulzujúce veľkomesto s krásnymi pamätihodnosťami, nezabudnuteľným bazá­rom i modernou architektúrou a infraštruktúrou. Turecko je nádherná krajina s bohatou históriou a kultúrou. Kuchyňa je mimoriadne rozmanitá a chutná, Turci sú v príprave jedla skutoční špecialisti. Známy je tiež lahodný čaj, silná káva i anízová pálenka raki. Ak si vyberiete Turecko za destináciu, či už s First minute zľavami alebo ako Last minute dovolenku, objavíte prekrásnu krajinu, do ktorej sa vždy radi vrátite. Letecké zá­jazdy sú realizované s odletmi z Bratislavy, Košíc, Piešťan a Popradu na letisko v Antalyi.

MARMARIS

Stredisko Marmaris leží v údolí borovicových lesov, na brehu Egejského mora s priezračne čistou vodou a množstvom malebných lodičiek a jácht. Toto čarovné miesto je plné scénických pohľadov, histórie, autentického jedla a barov, ku ktorým sa jednoducho dostanete palmovou promenádou, alebo rušnou obchodnou uličkou, tiahnuciou sa pozdĺž celého strediska. Transfer z letiska v Dalamane trvá približne 1 hod. 30 minút.

Základná cena zahŕňa

  • 7, 10, 11 resp. 14x ubytovanie so službami all inclusive, letecká doprava Bratislava - Dalaman - Bratislava, transfer letisko - hotel - letisko, telefonická asistencia delegáta partnerskej CK.

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok 25 EUR.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň.
  • Upozornenie: z uvedených cien nie je možné uplatniť zľavu pre firemných partnerov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Labranda Mares Marmaris *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Dalamán, Marmaris
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Labranda Mares Marmaris Hotel (ex Grand Yazici Mares) *****
Typ pláže: mólo, kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 021 927
Dnes 8–16 h

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Labranda Mares Marmaris
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Icmeler

Cena
1 092 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 021 927

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
0
867,85 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
50,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - osoba od 2 rokov
0
199,00 €
povinný palivový a emisný príplatok - osoba od 2 rokov
0
25,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
76,00 €