Landhaus St. Georg Hotel

  Rakúsko, Štajersko, Gröbming

Landhaus St. Georg

    Rakúsko, Dachstein / Schladming, Schladming, Štajersko, Gröbming
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Objavte srdce rakúskych Álp, tento pohodlný dovolenkový dom. Hotel Landhaus St. Georg sa nachádza na fantastickom mieste v kúpeľnom stredisku Gröbming pri Schladmingu, v hornom Štajersku. Ponúka fantastický výhľad na údolie Enns a masív Grimming. Tradičné štajersko žije celé generácie, ako je zvykom v Alpách. Tu si môžete vychutnať pokoj a silu hôr, bez toho, aby ste sa vzdali pohodlia dnešnej doby. Údolie Enns ponúka jedinečné množstvo aktivít v Alpách. Zimné športy v mnohých odrodách, ale aj wellness, mier a pokoj medzi obrovským množstvom. Dovolenka v Landhaus St. Georg znamená dostať sa z ruchu dovolenkových letovísk. Cítite sa, akoby ste boli doma. Vychutnajte si svoje súkromie. Nechajte sa hýčkať v pohodlí Landhaus St. Georg ..

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Gröbming 500 m, Obchod s potravinami: Gröbming 700 m, Nákupy: Gröbming 700 m, Vlaková stanica: Gröbming 4,5 km, Autobusová zastávka: Gröbming 700 m, Letisko: Salzburg 110 km, Ľadovec: Dachstein 35 km, Nadmorská výška strediska: 750 m, Lyžiarsky vlek: Hauser Kaibling 10 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožín, Sála / Lobby, Sála, Čitáreň, Salon, WLAN: zdarma vo verejných priestoroch, Miestnosť na batožinu, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zdarma, Garáž: platí sa na mieste, Euro 10, - za deň, Reštaurácia, Bar, Kaviareň, Terasa, Nefajčiarske priestory, Pivá záhrada, Záhrada, Seminárna miestnosť.

vybavenie izieb

Detská postieľka je k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, fén na vlasy, župan na prenájom: bezplatne, balkón / terasa: Niekedy sa odkazuje na kódovanie, pohovka, káblová TV, trezor: zdarma, nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

1 posteľová vaňa / sprcha / WC, minimálna obsadenosť 1, 13 m2, 2 posteľová vaňa / sprcha / WC, minimálna obsadenosť 2, 17 m2, 2-3 lôžková vaňa / sprcha / WC / balkón, minimálna obsadenosť 2, ~ 22 m2, Suita, 3 posteľová vaňa / sprcha / WC, balkón, minimálna obsadenosť 2, ~ 35 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 100 m2, Pre deti od 12 rokov. Parný kúpeľ, sauna, samárium, infračervená kabína, relaxačná miestnosť, tepidárium, infračervená kabína, otváracia doba: podľa lokálneho zverejnenia, denný vstup do Panoramabad Gröbming (okrem sauny).

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: vitálne produkty z regiónu, večera (4 chody): Menu.

Aktivity v cene

letná karta (Schladming Dachstein Summer Card).

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: Euro 5, - za noc.

Domáci maznáčikovia

Euro 12, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Landhaus St. Georg Hotel ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 9500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 817
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií