Landidyll Hotel Nudelbacher

  Rakúsko, Korutánsko, Feldkirchen in Kärnten

Landidyll Hotel Nudelbacher

    Rakúsko, Korutánsko, Rakúske jazerá, Villach, Feldkirchen in Kärnten, Ossiacher See
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: bohaté na studené a teplé jedlá, 1 x na príchod Raňajky Prosecco ako súčasť polpenzie, popoludňajšie občerstvenie: Káva, čaj, kakao a koláč, večera (3 chodníky): menu s možnosťou výberu alebo tematický bufet, šalátový bar: denne.

Aktivity v cene

Tenisový kurt: 1 antukový kurt (podľa dostupnosti), cca 1,5 km, Požičovňa bicyklov: podľa dostupnosti, bez bezpečnostného vybavenia, 1 x túra so sprievodcom za pobyt - viď program na mieste (Trvanie cca 4 hodiny), Deti sú pozvaní, aby sa pridali - 1 x za pobyt varenie s korutánskymi cestovinovými špecialitami.

Deti

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

Euro 12, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Popis

Rodinný rodinný hotel s veľmi príjemnou atmosférou, na pokojnom mieste.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: 3 km, Obchod s potravinami: 2 km, Vlaková stanica: Feldkirchen 3 km, Stredisko Nadmorská výška: 550 m, Kyvadlová doprava: zdarma, Doprava na letisko Klagenfurt zdarma na vyžiadanie, Ossiachersee: 10 km, Maltschachersee: 5 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Recepcia, Sála / lobby: Foyer, TV miestnosť, WLAN: zdarma, Parkovanie: zdarma, Jedáleň, Bar, Kaviareň, Terasa, záhradný areál, cca. 3500 m2, Trávnik, Ležadlá.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, fén na vlasy, kúpací plášť na zapožičanie: platí sa na mieste, Euro 5, - na osobu / pobyt, balkón / terasa, Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, trezor: zdarma, kanvica s čajom, temer všetky izby sú tematické.

typy izieb a apartmány

1 posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, 18-20 m2, 2-3 lôžková vaňa / sprcha / WC / balkón, Deluxe, prístelka, kategória Deluxe, 35-40 m2, 2-4 lôžko 2 izbové rodinné ubytovanie, kúpeľňa / sprcha / WC / balkón, 2 izby, max. 4 osoby, 2 samostatné izby so spojovacími dverami, ~ 40 m2, 2 posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, 18-20 m2, 2 lôžkové kúpelňa / sprcha / WC / balkón / Extra, ~ 38 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 100 m2, Pre deti od 13 rokov. Vonkajší bazén: vyhrievaný, 18 x 8 m, ~ 144 m2, sauna s krbovými kachľami.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže: ceny umiestnené na mieste.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Landidyll Hotel Nudelbacher ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 949 716
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií