Hotel Le Méridien Nice

  Francúzsko, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Nice

Le MERIDIEN

    Francúzsko, Azúrové pobrežie, Francúzska riviéra, Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Nice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Luxusné pobyty v prímorských kúpeľoch NICE na azúrovom pobreží.

Milí priatelia pozývame Vás na luxusný, bezstarostný pobyt v prímorských kúpeľoch NICE na svetoznámom azúrovom pobreží. Nádherné prostredie, špičkové služby, blahodárny pokoj a oddych. Doprajte si niečo výnimočné ...

Luxusný 4* superior hotel Le MERIDIEN

Luxusný 4* superior hotel Le Meridien je situovaný priamo na promenáde pri pláži s krásnym a komfortným vybavením - slnečníky, lóže, lehátka, bazény, slnečné terasy, plážový bar ... Krásne izby, výborná strava (raňajky) a exkluzívne prostredie prímorských kúpeľov NICE robia z pobytového miesta malé PARADISO - raj, v ktorom si môžete bezstarostne oddýchnuť, zabaviť sa, spoznať zaujímavých ľudí, a načerpať množstvo nových síl

Okolie

Bezprostredne vedľa hotela sa tiahne nádherná promenáda a pláže s jemnými kamienkami ( je úžasné prechádzať sa bosí po týchto kamienkoch, masírujú Vám chodidlá a Vy sa o pár minút cítite ako znovuzrodení ... ) a pozvoľným vstupom do mora. Popri plážach a pobreží sa tiahne promenáda s viacerými obchodíkmi a kaviarničkami. V prípade, že zatúžite po centre, stačí vkĺznuť do uličiek letoviska a pestované parky, úzke, kľukaté uličky plné reštaurácií, kaviarní a obchodíkov plne uspokoja Váš dovolenkový pobyt.

Doplňujúce informácie

Odporúčame najmä párom, dvojiciam, ktorí vyhľadávajú exkluzívne prostredie (v tomto prípade hotel priamo na prestížnej Anglickej Promenáde popri mori) a luxusné ubytovanie (v tomto prípade hotel úrovne 4* a garantované izby s výhľadom (hotel má totiž aj tzv economy izby bez výhľadu, s oknom do interiéru, tieto my neponúkame)). Transfer letisko hotel letisko je privátny - vodič s autom exkluzívne len pre dvojicu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Le Méridien Nice ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 729 384
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-le-meridien-azurove-pobrezie-francuzsko-z1729384/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií