Hotel Le Meridien Noumea Resort & Spa

  Francúzsko, Nová Kaledónia, Nouméa

Le Meridien Hotel

    Francúzsko, Nová Kaledónia, Ile des Pins, Nouméa
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu: 1. deň ODLET Z VIEDNEZraz na letisku a odbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom.2. deň LET NA TRASE3. deň PRÍLET DO NOUMÉYPrílet do Nouméy, hlavného mesta Novej Kaledónie. Transfer do hotela, ubytovanie.4. - 9. deň NOVÁ KALEDÓNIARaňajky. Pobyt pri mori, možnosť kúpania, opaľovania, športovania a výletov. V rámci fakultatívnych výletov môžete navštíviť nasledujúce miesta: hlavné mesto Nouméa, kultúrne centrum Tjibaou, Plaine des Lacs, vodopády Madeleine, záliv Pron, atď.10. deň NOUMÉA - VIEDEŇRaňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko, odlet z Nouméa do Viedne.11. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu Le Meridien Hotel ***** 5*

Popis: rezort sa nachádza na južnom cípe Novej Kaledónie, blízko prírodná tyrkysové lagúny s bielym prachovým pieskom. Luxusný rezort je inšpirovaný melanesiánskou architektúrou a leží na rozlohe 4,5 h. Ponúka niekoľko typov ubytovania. Hotel je vzdialený 10 km od letiska v Ile Des Pins. - 10 minút jazdy. Let z Noumea na ostrov Isle of Pines trvá 25 minút.

Vybavenie: bar, reštaurácia pri pláži Oro Bay, butik, bazén, zmenáreň, kongresová miestnosť, slnečníky a ležadlá pri bazéne.

Zábava a šport: šnorchlovanie, volejbal, vodné športy (šliapací lode, kajaky, kanoe, vodné lyže), cyklistika, tenis.

Stravovanie: raňajky formou bufetu; možnosť stravovania Á la carte v reštaurácii s miestnou a francúzskou kuchyňou.

Vybavenie izieb: komfortné priestranné izby majú k dispozícii klimatizáciu, TV, telefón, rádio, zariadenie na prípravu čaju a kávy, žehlička, minibar, trezor, sušič vlasov, balkón alebo terasu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Le Meridien Noumea Resort & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži
Le Méridien Ile des Pins Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 820 575
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-le-meridien-hotel-nova-kaledonia-francuzsko-z820575/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií