Hotel Le Méridien Lav

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podstrana

LE MERIDIEN LAV

    Chorvátsko, Split, Stredná Dalmácia, Podstrana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento luxusní hotel Le Meridien Lav se nachází 8 km jižně od Splitu ve středisku Podstrana. Je zasazen do nádherné zahrady s fantastickým výhledem na moře.
Mezinárodní letiště je vzdálené 25 km.

Vybavení hotelu

V hotelu Le Meridien Lav je k dispozici kombinace 8 restaurací a barů, které umožní návštěvníkům okusit různé druhy kuchyní. Dále konferenční a banketové místnosti na ploše 2900 m? jsou největšími na Jadranu. Hotel má k dispozici také tenisovou akademii včetně mistrovských kurtů, centrum vodních sportů, wellness centrum, venkovní a vnitřní bazén, pro nejmenší dětský klub Penquin, řada butiků, casino, soukromá pláž, noční klub, parkoviště, sauna, solarium.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou s balkonem, oddělenou koupelnou, WC, minibarem, elektronickým trezorem, vysokorychlostním internetem (15,- Eur/den), detektory kouře, telefonem, individuálně nastavitelnou klimatizací.

Stravování

Snídaně s možností dokoupení polopenze nebo plné penze.

Sport a zábava

Hosté mohou využít všech sportovních aktivit nabízených přímo hotelem, či si k relaxaci vybrat z řady nabízených wellness programů, masáží, detoxikačních kúr atd.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Le Méridien Lav *****
Typ pláže: kamienková, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 968 678
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-le-meridien-lav-split-chorvatsko-z968678/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií