Hotel Le Royale Collection Luxury Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Le Royale Sonesta

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:
Tento hotel sa nachádza niekoľko minút chôdze, približne 400 metrov od piesočnatej pláže, v oblasti Naama Bay. Letisko Sharm El Sheikh je vzdialené asi 10 km od hotela.
Popis:
Luxusný hotel bol postavený v roku 2010 a má celkovo 165 izieb. Hostí privíta v priestrannej vstupnej hale s recepciou a lobby barom. Nachádza sa tu hlavná reštaurácia, kaviareň aj bar, supermarket a niekoľko ďalších obchodov. Za poplatok je k dispozícii lekárska služba, práčovňa, či kadernícky salón. Vo vonkajšom areáli sú tri bazény so slnečnou terasou. Ležadlá, slnečníky a osušky sú ponúkané zdarma.
Ubytovanie:
Štandardné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a WC, sušičom vlasov, telefónom, satelitnou TV, klimatizáciou (individuálne nastaviteľná), trezorom a všetky izby majú balkón alebo terasu. K dispozícii sú aj izby typu superior, ktoré majú rovnaké vybavenie, avšak sú priestrannejšie.
Stravovanie:
All inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahšie občerstvenie, káva, čaj, rozlievané miestne nealkoholické a alkoholické nápoje.
Šport a zábava:
Plážový volejbal, telocvičňa, stolný tenis, aerobik. Za poplatok kúpele, masáže, sauna, kozmetické procedúry. Tím animátorov organizuje animačný a zábavný program, aj so živou hudbou.
Deti:
Mini klub pre deti vo veku 5 až 12 rokov, detský bazén, detské ihrisko, detská diskotéka.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 871 843
Dnes 8–16 h