Hotel DoubleTree by Hilton Noumea Ilot Maitre Resort

  Francúzsko, Nová Kaledónia, Nouméa

L’Escapade Island Resort

    Francúzsko, Nová Kaledónia, Nouméa
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu: 1. deň ODLET Z VIEDNEZraz na letisku a odbavenie 2 hodiny pred plánovaným odletom.2. deň LET NA TRASE3. deň PRÍLET DO NOUMÉYPrílet do Nouméy, hlavného mesta Novej Kaledónie. Transfer do hotela, ubytovanie.4. - 9. deň NOVÁ KALEDÓNIARaňajky. Pobyt pri mori, možnosť kúpania, opaľovania, športovania a výletov. V rámci fakultatívnych výletov môžete navštíviť nasledujúce miesta: hlavné mesto Nouméa, kultúrne centrum Tjibaou, Plaine des Lacs, vodopády Madeleine, záliv Pron, atď.10. deň NOUMÉA - VIEDEŇRaňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko, odlet z Nouméa do Viedne.11. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu L’Escapade Island Resort **** 4*

Popis: rezort sa nachádza na ostrovčeku Ilot Maitre vzdialenom 20 minút jazdy loďou od mesta Nouméa. Je postavený v úplnej harmónii s okolím a architektúra bungalovov v sebe spája prvky modernej s tradičnými. Ponúka niekoľko typov ubytovania v blízkosti pláže alebo v tropickej záhrade. Možno zabezpečiť aj ubytovanie vo vodných bungalovoch za príplatok.

Vybavenie: bary, reštaurácie, knižnica, butik, umelecké galérie, babysitting, zmenáreň.

Zábava a šport: požičanie vybavenia na šnorchlovanie, golf, volejbal, vodné športy (požičanie šlapacích lodí, kajakov, kanoí, vodné lyžovanie).

Stravovanie: s raňajkami formou bufetu; možnosť stravovania a la carte v reštaurácii.

Vybavenie izieb: klimatizácia, TV, telefón, pripojenie k internetu, zariadenia k príprave čaju a kávy, žehlička, minibar, trezor, sušič vlasov.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

DoubleTree by Hilton Noumea Ilot Maitre Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 820 576
Dnes 8–16 h

Lokalita

Francúzsko

Francúzsko je okrem Ruska najväčšou európskou krajinou, ktorej súčasť tvorí aj známy ostrov Korzika. Okrem pevninskej časti patria ku krajine aj magické ostrovy Martinik, Réunion alebo súostrovie Francúzska Polynézia. Hlavným mestom je Paríž, romantické mesto plné života a umeleckých zážitkov. Vďaka značnej rozľahlosti francúzskeho územia tu taktiež nájdete zasnežené vrcholy Pyrenejí a Álp, ktoré sú vychýreným rajom pre lyžiarov, rovnako ako aj čarovné Azúrové pobrežie na juhu krajiny. Každý kút tejto osobitej krajiny vám umožní prežiť jedinečné okamihy. Francúzsko je taktiež rajom eurovíkendov a poznávacích zájazdov. Veľmi populárne sú historické pamiatky svetového formátu rozosiate po celej krajine od Normandie až po Azúrové pobrežie. Francúzsko je svetovo najvychýrenejšou vinárskou krajinou, ktorá sa preslávila aj vďaka cyklistike.

Francúzsko - viac informácií