Hotel Lázeňský dům Aqua

  Slovensko, Stredné Slovensko, Turčianske Teplice

Liečebný dom Aqua ** - Harmónia min. 4 noci

    Slovensko, Stredné Slovensko, Turčianske Teplice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Turčianske Teplice patria k najstarším kúpeľným mestám v Európe. Uzdravujúci vplyv širokospektrálnej turčianskej termálnej minerálnej vody má špeciálne a výnimočné zloženie. Jej bohatá mineralizácia má dokázateľne liečivé účinky na ochorenia pohybového aparátu, urologické, nervové a gynekologické ochorenia a to aj pri kombinovaných diagnózach. Kúpele s liečivou vodou nazývané aj Zlaté kúpele sú vhodné pre liečbu viac ako 25 diagnóz. V areáli kúpeľov sa nachádza aj Spa & Aquapark.Dominantná stavba v rámci kúpeľov Turčianske Teplice, hotel Veľká Fatra, poskytuje všetko pod jednou strechou, teda pohodlné ubytovanie v štvorhviezdičkovej kvalite, celodenné stravovanie formou bufetových stolov a balneoprevádzku, kde sa poskytujú všetky druhy liečebných procedúr, ktoré využívajú tunajšiu unikátnu vodu. Samostatný areál Spa & Aquapark na dosah cez udržiavaný kúpeľný park.

Poloha

časť Turčianskej kotliny

  • 23 km od Martina
  • na kúpeľnej kolonáde
  • Depandance LD Aqua 200 m od LD Veľká Fatra
Stravovanie

raňajky, obedy aj večere bufetové stoly

  • v prípade plnej penzie sa pobyty začínajú obedom (do 13,30 hod.) a končia raňajkami 
  • stravovanie v hoteli Veľká Fatra
Vybavenie a služby hotela

Depandance Aqua: len ubytovanie

  • Wi-Fi na izbách zdarma
  • stravovanie a ostatné služby v LD Veľká Fatra 
  • parkovanie na vonkajších parkoviskách za poplatok (1-3 EUR/deň) alebo v garáži Aqua za poplatok 15 EUR/deň (nutné rezervovať vopred)
Vybavenie izieb

rekonštruované ubytovanie

  • dvojlôžkové izby
  • kúpeľňa so sprchou
  • WC
  • TV
  • telefón
  • rádio
  • balkón (v izbách na poschodí)
  • Wi-Fi na izbách zdarma
Poznámka

V kúpeľoch platí dress kód - pri účasti klientov na spoločenských a kultúrnych podujatiach v kaviarni Maximilián a Art Caffe – vzhľadom k charakteru podujatí - sa vyžaduje SPOLOČENSKÝ ODEV. Do jedálni nie je povolený vstup v športovom oblečení, resp. v županoch.

Balíček 1

Pobyt Klasik 7+ - plná penzia, vstupné lekárske vyšetrenie, 21 liečebných procedúr na základe doporučenia lekára za pobyt na 7 nocí (v priemere 3 procedúry denne), voľný vstup do bazéna Olympic a do fitnes počas prevádzkových hodín. Pobyt na minimálne 7 nocí, odporúčaná dĺžka 2-3 týždne.

Balíček 2

Pobyt Spa & Aquapark - podľa počtu prenocovaní na každé prenocovanie zahŕňa - ubytovanie s polpenziou, 3 hod. vstup do Spa&Aquapark, vstupná lekárska konzultácia podľa potreby vždy 1x na začiatku pobytu, voľný vstup do bazéna Olympic a do fitnes počas prevádzkových hodín.

Balíček 3

Liečebný pobyt Senior 5+ - polpenzia, vstupné vyšetrenie u lekára, 10 liečebných procedúr na základe odporúčania lekára za pobyt na 5 nocí (v priemere 2 procedúry denne), grátis vstup do bazéna Olympic a do fitnes počas prevádzkových hodín. Pobyt na minimálne 5 nocí.

Balíček 4

Harmónia 4+ - polpenzia, 1 procedúra na každé prenocovanie (Termoterapia, Smaragdový kúpeľ, Zeus 30 min., Vaňový kúpeľ štandard), 2-hodinový vstup do SPA&AQUAPARKu, voľný vstup do bazéna Olympic a do fitnes počas prevádzkových hodín. Pobyt na minimálne 4 noci.

Balíček 5

Detské pobyty - Polpenzia, konzultácia u lekára, vstup do bazéna Olympic a 3 hod. vstup do SPA & AQUAPARKU v sprievode dospelej osoby. Dieťa do 11 rokov na prístelke ubytovanie a stravovanie v rozsahu rodičov zdarma (aj v prípade plnej penzie má dieťa do 11 rokov zdarma aj obedy, ak ich majú v pobyte alebo si ich dokúpili rodičia).

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 393 663
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií