Hotel Liondes Chalets

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, San Vigilio di Marebbe / St. Vigil in Enneberg

LIONDES CHALETS

  Taliansko, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Alta Badia, San Vigilio di Marebbe / St. Vigil in Enneberg, Sella Ronda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

nové luxusné apartmány a chalety, ležia priamo pri zjazdových tratiach Kronplatz - S.Vigilio di Marebbe. Ubytovanie je vhodné i pre náročných klientov, chalety majú svoje privátne wellness so saunou a vírivkou.

Ubytovanie

novo zariadené apartmány a chalety, vždy s vybaveným kuchynským kútom, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kávovar, SPR+WC, TV/SAT, Wi-fi, pračka, susička. C4 (cca 90 m2, max. 4 osoby, apartmán Moltina) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom. CH6 (cca 130 m2, max. 6 osôb, trojpodlažný chalet) na prízemí - denná miestnosť s kuchyňou. 1.poschodie - dve spálňe s dvojlôžkom a vlastnou SPR+WC. 2.poschodie - spálňa s dvomi lôžkami a vlastnou SPR+WC, privátne wellness so saunou a vírivkou. CH8 (cca 150 m2, max. 8 osôb, trojpodlažný chalet) na prízemí - denná miestnosť s kuchyňou, spálňa s dvojlôžkom a vlastnou SPR+WC. 1.poschodie - dve spálňa s dvojlôžkom a vlastnou SPR+WC. 2.poschodie - spálňa s dvomi lôžkami a vlastnou SPR+WC, privátne wellness so saunou a vírivkou.

Postieľka

na vyžiadanie pre dieťa do 2 rokov ,za poplatok.

Parkování

1 miesto/apartmán, 2 miesta/chalet v garáži.

Vzdialenosť od centra

600 m.

Zviera

povolené iba malé, na vyžiadanie za 20 €/deň.

Ski

Vzdialenosť od zjazdoviek: 50 m zjazdové trate Kromplatz - Plan de corones - S.Vigilio di Marebbe. Vzdialenosť od bežeckých tratí: 900 m bežecké trate S.Vigilio di Marebbe. Vzdialenosť od skibusu: 50 m. Lyžiarske školy: 50 - 200 m. Požičovňa lyží: 50 - 200 m. Úschovňa lyží: v rezidencií, 50 - 200 m verejné úschovne, priamo pri zjazdovkách (za poplatok).

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Liondes Chalets ****
Vzdialenosť od zjazdovky: priamo pri zjazdovke

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 336 093
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-liondes-chalets-dolomiti-superski-taliansko-z1336093/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií