Hotel Long Beach

  Taliansko, Emilia Romagna, Lido Adriano

Villaggio Long Beach Village

    Taliansko, Emilia Romagna, Lido Adriano, Ravenna
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 14.00-19.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Poloha

Obľúbený komplex LONG BEACH VILLAGE, postavený v roku 2005, sa nachádza cca 50 m od mora v letovisku Lido Adriano. Komplex Long Beach je ozajstným rajom pre deti a skvelým oddychom pre dospelých. Úplne ideálne pre rodiny.

Vybavenie

Bazén so solárnou terasou (v prevádzke od polovice mája do 20. septembra) a detský bazénik. Slnečníky a lehátka sú tu zdarma. Priamo pred pláží je ihrisko pre deti, kde si môžu zahrať basketbal, volejbal a stolný tenis. Pre deti je k dispozícii aj miestnosť, kde sa môžu hrať. Na pláži sú klientom k dispozícii slnečník + 2 lehátka na apartmán (zdarma) a 3 beach volejbalové ihriská (tiež zdarma). Klientom je k dispozícii parkovacie miesto vo vnútri komplexu.

Ubytovanie

Apartmány pre 2-5 osôb s klimatizáciou, kuchynským kútom, mikrovlnnou rúrou, sociálnym zariadením, TV, telefónom, trezorom, obliečkami, uteráky a WiFi. K dispozícii sú tiež spoločné práčky (zdarma). Prízemné apartmány majú predzáhradku, poschodové balkóny.

Stravovanie

Vlastné. Odporúčame návštevu miestnych reštaurácií so širokou ponukou lahodných špecialít.

Šport

Komplex Long Beach je skutočným rajom pre deti so skvelým oddychom pre dospelých. Bazén so solárne terasou, detský bazén, ihrisko pre deti, basketbal, volejbal a stolný tenis. Možnosť zapožičania bicyklov (za poplatok).

Tipy

Delfinárium Riccione: delfinárium, v ktorom Vás počas predstavenia presvedčí cvičenia delfíny o svojej inteligencii a umenie. Vodný park Aquafan: aquapark s mnohými tobogánmi, kĺzačkami, bazénmi s umelými vlnami, vodnými masážami, miniparkem pre menšie deti. Ďalej ponúka vylety do Ravenny (13 km), San Maríno (60 km), Benátky (140 km), Florencia (150 km) a mnoho umeleckých a prírodných zaujímavostí Ravenny.

Pláž

Piesočná: s pozvoľným vstupom do mora, jemný okrový piesok.

Mora

asi 50 m od rezidencie

Vzdialenosť od centra (metre)

100

Ďalšie informácie

Povolené sú malé domáce zvieratá (za poplatok, na vyžiadanie).

BILO 2

Obsadenosť 2 osoby: obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom, spálňa s manželským lôžkom, TV/SAT, klimatizácia, trezor, telefón, soc. zariadenie, balkón alebo záhradka.

BILO 3

Obsadenosť 3 osoby: obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a samostatným lôžkom, spálňa s manželským lôžkom, TV/SAT, klimatizácia, trezor, telefón, soc. zariadenie, balkón alebo záhradka.

BILO 4

Obsadenosť 4 osoby: obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a 2 samostatnými lôžkami, spálňa s manželským lôžkom, TV/SAT, klimatizácia, trezor, telefón, soc. zariadenie, balkón alebo záhradka.

BILO 5

Obsadenosť 5 osôb: obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a 2 samostatnými lôžkami, spálňa s manželským lôžkom a samostatným lôžkom (v niektorých AP je samostatné lôžko v obývacej časti), TV/SAT, klimatizácia, trezor, telefón, soc. zariadenie, balkón alebo záhradka.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Long Beach ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 90 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 863 563
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií