Ledra Beach Hotel Louis

  Cyprus, Paphos

Louis Ledra Beach

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis
oblubeny hotel greckej siete hotelov louis hotels lezi priamo pri krasnej piesocnatej plazi. vysokou kvalitou asirokym spektrom poskytovanych sluzieb uspokoji aj narocneho hosta. vroku 2022 presiel velkou rekonstrukciou.

PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

priamo pri pláži, 1 km od miestneho aquaparku Aphrodite a 3 km od turistického centra Paphosu, kam je možné sa pohodlne dostať autobusovou dopravou premávajúcou priamo spred hotela v 15 minútových intervaloch. Letisko Paphos je vzdialené len 10 km.

hotel

vstupná hala s recepciou, lobby bar, hlavná reštaurácia, á la carte reštaurácia (1x za pobyt zdarma, potrebná rezervácia vopred), bar, bar pri bazéne, bar na pláži, minimarket, spoločenská miestnosť so SAT TV, 2 bazény (1 iba pre dospelých), detský bazén, detské ihrisko, ležadlá a slnečníky okolo bazénov. O zábavu sa postarajú pestré animačné a večerné programy, živá hudba. Pre deti je pripravený miniklub. Wellness centrum – sauna zdarma, masáže a iné procedúry za poplatok. Športové aktivity – fitnescentrum, tenis, stolný tenis, plážový volejbal, aerobik, lukostreľba, petang, šípky, minigolf (za poplatok) a biliard (za poplatok). Na svoje si prídu aj priaznivci golfu či milovníci koní. Za poplatok hotel ponúka služby práčovne, lekára, požičovňu bicyklov, opatrovanie detí, kaderníctvo a salón krásy.

izby

priestranné a klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie (sprchový kút/vaňa, WC, sušič na vlasy), SAT TV, telefón, trezor (za poplatok), minibar (denne dopĺňané nealkoholické nápoje a voda), súpravu na prípravu teplých nápojov, balkón alebo terasu. Wi-Fi internetové pripojenie zdarma. Detská postieľka na vyžiadanie.

stravovanie

all inclusive formou bufetových stolov – raňajky (7.00-10.00), neskoré raňajky (10.00-12.00), obed (12.30-14.30), večera (18.30-21.30), polnočné občerstvenie (22.00-24.00), počas dňa ľahké občerstvenie, káva, čaj, koláčiky, ovocie, zmrzlina, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Hotel pripravuje tematické večere a pre deti detský bufet.

plaz

široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Bohatá ponuka vodných motorizovaných aj nemotorizovaných športov k dispozícii za poplatok. Ležadlá a slnečníky na pláži zdarma, osušky za depozit.

doprava

letecká

typ stravy

all inclusive

informacie o krajine a stredisku
cyprus

tretí najväčší ostrov v Stredozemnom mori zvyknú volať aj Afroditin ostrov. Podľa gréckej mytológie sa práve na tomto ostrove zrodila Afrodita – bohyňa lásky a krásy. V súčasnosti je ostrov administratívne rozdelený na dve časti, Severný Cyprus – obývaný cyperskými Turkami a južnú časť ostrova, kde žijú cyperskí Gréci. Národy, ktoré ostrov po stáročia kolonizovali, tu zanechali stopy v podobe antických chrámov, byzantských kláštorov roztrúsených po celom území, cez križiacke pevnosti, až po benátske múry a islamské mešity. Dnes Cyprus vyhľadávajú predovšetkým milovníci peknej prírody. Takmer celý ostrov je zalesnený a právom sa nazýva aj zelený ostrov. Patrí k najslnečnejším miestam v Európe s viac ako 300 slnečnými dňami v roku. Pláže majú jemný zlatistý piesok, priezračne čisté more a plytký vstup do mora. K tým najzaujímavejším miestam Severného Cypru patrí napríklad polostrov Karpaz, ktorý je vyhľadávaným národným parkom, pláže ako Golden Beach, Alagadi, Acapulco patria k tým najkrajším. Z miest odporúčame navštíviť starobylú Famagustu, hlavné mesto Nikóziu, či prímorské mestečko Kyrenia so starobylou pevnosťou. Jedinečná príroda, bohatá história ostrova, pohostinné domáce obyvateľstvo, výborná kuchyňa a vysoká úroveň poskytovaných služieb každoročne na Cyprus priťahujú množstvo návštevníkov z celého sveta.

paphos

Leží v južnej, teda v gréckej časti ostrova a ponúka kúpanie v priezračnom mori, rôznorodé pláže, krásnu prírodu aj množstvo zachovalých historických pamiatok, vďaka ktorým bolo mesto zapísané do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. K najnavštevovanejším atrakciám v okolí patrí skala Petra tou Romiou, z mytológie známe ako miesto zrodenia bohyne Afrodity. Meno Afrodity nesie aj názov miestneho aquaparku. Závan histórie vanúci z každého kúta mesta však nebráni bujarému nočnému životu, ktorým sa vyznačuje. Ďalším veľkým lákadlom sú hlbiny v okolí Paphosu, špeciálne pre potápačov za lodnými vrakmi. Medzi najznámejšie pláže patrí Lighthouse piesočnatá pláž, nad ktorou sa týči biely maják a vyznačuje sa väčšími vlnami. Asi 12 km od mesta sa rozprestiera jedna z najkrajších pláží na južnom Cypre Coral Bay, charakteristická jemným zlatým pieskom, naopak pokojným morom s pozvoľným vstupom a priezračnou vodou. Let z Bratislavy na letisko Paphos trvá približne 3 hodiny.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na 7 nocí s vybraným stravovaním, letecká doprava na pravidelnej linke Bratislava – Paphos - Bratislava, malá príručná batožina, registrovaná batožina max. 20kg/kus/osoba, transfer letisko-hotel-letisko, poistenie insolventnosti.

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 50 EUR, emisný a environmentálny príplatok pre osoby od 2 rokov 25 EUR.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Louis Ledra Beach ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Paphos, Paphos
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ledra Beach Hotel Louis ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 047 616
Dnes 8–16 h

Lokalita

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Louis Ledra Beach
    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos

Cena
1 463 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 047 616

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 463,30 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
50,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
66,00 €