Lukas Hotel

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Gradac

hotel Lukas

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Gradac
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Hotel

GRADAC je nejjižnější turistickou obcí Makarské riviéry,od Makarské vzdálen asi 40 km, situován na polovině cesty mezi Splitem a Dubrovníkem. Leží na úpatí pohoří Rilić, pokračovaní Biokova, chraněná od moře poloostrovem Pelješac a ostrovy Hvar a Korčula. Obyvatelé se kromě turismu a pohostinství zabývají tradičním zemědělstvím a rybářstvím. V úbočí se rozprostírají staré opuštěné vesničky, které jsou zosobněním staré dalmátské architektury, spojené turistickými a cyklistickými trasami borovými a olivovými háji. Vedle Jaderské magistrály jsou víceméně všechna místa spojena promenádou podél moře a horskými stezkami. Díky neopakovatelnému spojení hradby hor, překrásných pláží a blízkosti nejvýznamnějších výletních destinací je Gradac přitažlivým městečkem pro strávení příjemné rodinné dovolené. Nachází se zde řada krásných pláží, kde si můžete vychutnat koupání, opalování či relaxaci ve stínu sto let starých borovic.Oblíbený rodinný hotel se stálou klientelou je situován v mírném svahu 200 metrů od moře, vzdálený 500 metrů od centra města, z hotelu je nádherný výhled na protější ostrovy.Moderní elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s balkonem s možností přistýlky, WC + sprcha, fén, telefon, klimatizace, rádio, TV/SAT, s nádherným bočním výhledem na moře. Dětská postýlka na zpětné potvrzení.

Poloha

Oblíbený rodinný hotel se stálou klientelou je situován v mírném svahu 200 metrů od moře, vzdálený 500 metrů od centra města, z hotelu je nádherný výhled na protější ostrovy.

Pláž

Oblázková dlouhá pláž s pozvolným vstupem do moře, lemovaná borovicemi, na pláž se dostanete uličkou z terasy hotelu 200 metrů, nebo po cestě 350 metrů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek .

Pokoj

Moderní elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s balkonem s možností přistýlky , WC + sprcha, fén, telefon, klimatizace, rádio, TV/SAT, s nádherným bočním výhledem na moře. Dětská postýlka na zpětné potvrzení.

Stravování

polopenze v hotelové rerstauraci, snídaně formou bufetu, večeře servírované výběrem z menu , salátový bufet, dezert, nápoje nejsou v ceně večeří, hotel je vyhlášen výbornou domácí kuchyní. VEČEŘE ZA PŘÍPLATEK

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: CK - Valaška spol. s r.o., IČO 46580051.
Názov hotela podľa usporiadateľa: hotel Lukas ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Južná Dalmácia, Gradac

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Lukas Hotel ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 994 696
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

hotel Lukas
    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Gradac

Cena
561 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 994 696

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
561,00 €
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
375,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €