Bahia Principe Luxury Hotel Runaway Bay

  Jamajka, Middlesex, Runaway Bay

Luxury Bahia Principe Runaway Bay

    Jamajka, Runaway Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne, odbavenie 2 hodiny pred odletom. Počas letu je pre Vás pripravených niekoľko jedál a nápojov. Prílet na Jamajku do Montego Bay, uvítanie na letisku a transfer do Negrilu, vzdialeného 80 km od Montego Bay v severozápadnej časti ostrova/ transfer trvá 2 hodiny/.

2 - 7: POBYT NA JAMAJKE
Pobyt s raňajkami alebo programom All inclusive v najznámejšom a najkrajšom letovisku Jamajky v Negrile, ktorého pláž sa ťahá 10 km pozdĺž pobrežia. Program All inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, snacky počas dňa, neobmedzená konzumácia nealkoholických nápojov aj alkoholických miestnych nápojov, nemotorizované vodné športy. Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy. Možnosť využitia širokej ponuky fakultatívnych výletov. Odporúčame plavbu katamaránom pozdĺž pobrežia Negrilu pri západe slnka, kúpanie v neďalekých vodopádoch Mayfield Falls, celodenný výlet loďou po Black River s pozorovaním krokodílov vo voľnej prírode, kúpanie vo vodopádoch YS s prechádzkou po Bamboo Avenue, cesta s ochrannou bambusovou klenbou, tieniacou pred slniečkom. Možnosť navštíviť najznámejšie vodopády Jamajky Dunn´River Falls, ktoré sú neďaleko Ocho Rios vzdialené 5 hodín jazdy. Večer možnosť prechádzky po pláži alebo sa môžete nechať unášať v rytme reggae v niektorom z plážových barov so živou hudbou.

8: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko v Montego Bay a odlet do Viedne.

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Luxury Bahia Principe Runaway Bay ***** 5*

Popis: luxusný hotel sa nachádza v stredisku Runaway a je súčasťou hotela Grand Bahia Principe Jamaica.

Pláž: hotel leží priamo pri bielej piesočnatej pláže. Lehátka na pláži a plážové uteráky zadarmo. Časť pláže je určená pre nudistov.

Vybavenie: klienti môžu využívať vybavenie oboch hotelov (ako luxus Principe Runaway Bay, tak aj Grand Bahia Principe Jamaica), 7 reštaurácií (2 hlavné bufet, 5 reštaurácií la carte), 5 barov, 3 prepojené bazény u hlavnej budovy, terasa na slnenie s lehátkami a slnečníky, piano bar, obchod so suvenírmi, internet - wifi (v izbách za poplatok), požičovňa áut a motoriek, hotelový lekár 24 hodín (za poplatok). 24-hodinová izbová služba.

Zábava a šport: tenis (osvetlenie za poplatok), fitness centrum, volejbal, centrum vodných športov - zdarma 1 hodina denne windsurfing, šnorchlovanie, katamarán, kajak, bicykle, disko. Za poplatok lekcie windsurfingu a plachtenie, potápanie a motorové vodné športy, golf (18-jamkové golfové ihrisko Breezes Runaway sa nachádza cca 5 minút od hotela). Hotel organizuje bohaté animačné programy počas dňa i večer. Kúpeľné terapie (za poplatok, 20% zľava pre hotelových hostí).

Stravovanie: All Inclusive (24 hod.) Zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a neobmedzená konzumácia nealkoholických a miestnych i medzinárodných alkoholických nápojov počas dňa.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s jacuzzi, WC, sušič vlasov, klimatizácia, stropný ventilátor, sat. LCD TV, telefón, trezor (zdarma), minibar (vrátane alkoholických nápojov), kávovar, žehlička a žehliaca doska, plážové uteráky na izbe a balkón alebo terasa s výhľadom na more.

Na izbe je možné ubytovať max. 3 dospelé osoby.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Bahia Principe Luxury Hotel Runaway Bay *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 366 786
Dnes 8–16 h

Lokalita