Mariano Iv Palace Hotel

  Taliansko, Sardínia, Oristano

Mariano IV Palace Hotel

    Taliansko, Sardínia, Oristano
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Mariano IV Palace Hotel v oblasti Oristano. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici vstupní hala, klimatizace, recepce a 2 výtahy. Personál tohoto 3 podlažního hotelu mluví italsky, francouzsky a anglicky. Z hotelu se snadno dostanete ke lékařským službám, do středu města, stání taxíků, k barům a restauracím, autobusovým zastávkám, supermarketům a vlakovou zastávku. Z hotelu je dostupné vyjížďky na koních (10 km), letiště AHO (148 km) a letiště CAG (89 km). O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí služby prádelny, službu probuzení, domovníka zajišťujícího služby, žehlení, pokojovou službu a trezor. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí služby hlídání dětí, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba. Hotel nabízí zasedací místnost.

Stravování:

Hotel má 2 restaurace. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly.

Sport a volný čas:

Hráči golfu mají příležitost zahrát si na nejbližším golfovém hřišti, vzdáleném 20 km od hotelu.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: EC, Diners Club, American Express, Euro/Master a JCB. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Mariano Iv Palace Hotel ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 776 426
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-mariano-iv-palace-hotel-sardinia-taliansko-z776426/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií