Hotel Apartamentos Marina Elite

Španielsko, Gran Canaria, Patalavaca

Marina Elite Resort

    Španielsko, Gran Canaria, Kanárske ostrovy, Patalavaca
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel sa nachádza v menej známom ale zato veľmi peknom letovisku Patalavaca, 12 min. chôdze od pláže. Letovisko Playa del Ingles je vzdialené cca 13 km a Maspalomas je vzdialené 11 km.
Letisko LPA je od hotela vzdialené 50 km.

Ubytovania

K dispozícii sú: jednospálňové apartmány, superior apartmány, ktoré je možné obsadiť aj jednou osobou, deluxe dvojlôžkové izby.
Vybavenie: kúpeľňa, kuchynka (mikrovlnná rúra, touster..), Obývačka, Sat TV, terasa, telefón.

Služby hotela

24 hod. služby recepcie, bar, obchod, biliard, prenájom auta, zmenáreň, vonkajší bazén, reštaurácia, stolný tenis, slnečná terasa, wifi za poplatok, mini market, tenisový kurt, sauna

Stravovanie

Možnosť stravovania: all inclusive.
Raňajky, bufet, 08:00-10:30
Ranné občerstvenie, 10:30-13:00
Obed, bufet, 130:0-15:30
Popoludňajšie občerstvenie, 15:30 – 18:00
Večera, bufet, 18:00-21.30
Nápoje, 10:00-23:00

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartamentos Marina Elite
Typ pláže: kamenistá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 584 506
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-marina-elite-resort-gran-canaria-spanielsko-z1584506/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií