Hotel Maritim Royal Peninsula

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

Jolie Ville Royal Peninsula

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:
Krásny hotelový komplex s výbornou polohou, vhodný na pokojnú dovolenku spojenú s mnohými možnosťami športového využitia. Nachádza sa priamo na vlastnej piesočnatej pláži, iba 7 km od centra Sharm El Sheikhu. Pláž je nádherná piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora.
Popis:
Hotel je vybavený priestrannou vstupnou halou s recepciou. Ďalej sa tu nachádza množstvo tematicky ladených reštaurácií a barov, nočný bar, kaviareň, zmenáreň, kaderníctvo, či požičovňa áut. Vo vonkajšom areáli sú k dispozícii dva bazény, jeden veľký pre dospelých a zvlášť detský bazén.
Ubytovanie:
Luxusné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, WC, telefónom, SAT TV a vlastnou klimatizáciou. Každá izba má balkón alebo terasu.
Stravovanie:
Polpenzia alebo all inclusive.
Polpenzia – raňajky a večere formou bufetu.
All inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahké občerstvenie formou snacku, káva, čaj, koláčiky. Na požiadanie možnosť prípravy vegetariánskych a halal jedál.
Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje počas celého dňa.

Šport a zábava:

Tenis, fitness, plážový volejbal, vodné centrum. V blízkosti hotela sa nachádza krásne 18 jamkové golfové ihrisko. Pre dospelých sú organizované animačné programy.
Deti:
Detský klub, detská diskotéka, detské ihrisko, detský bazén, opatrovanie detí za poplatok.

Izby
Šport
Pre deti
Stravovanie

0220 665 410 Číslo zájazdu: 805 824
Dnes 8–16 h