Hotel Melia Nassau Beach Resort

  Bahamy, Nassau

Melia Nassau Beach Resort

    Bahamy, Nassau, New Providence Island
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie 2 hodiny pred odletom a let do Nassau. Privítanie na letisku. Ubytovanie.

2 - 7: POBYT NA BAHAMÁCH
Pobyt pri mori s možnosťou výletov a športového vyžitia. Bahamy sú známe ako raj potápačov. Večer je možné stráviť v niektorej z miestnych reštaurácii, kasíne alebo pri hotelovom bazéne pri pohári dobrého miestneho rumu. Na vyžiadanie spracujeme ponuku pobytu na niektorom z osamelých ostrovčekov ďaleko od civilizácie.

8: ODLET DO VIEDNE
Transfer na letisko a odlet do Prahy (Viedne).

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Melia Nassau Beach Resort **** 4*

Popis: luxusný rezort tvorí 694 moderne vybavených izieb a 32 suít. Hotel sa nachádza priamo pri slávnej pláži Cable Beach v Nassau vo vzdialenosti 10 minút jazdy od medzinárodného letiska a centra Nassau.

Vybavenie: 6 reštaurácií, bar/snack, 3 bary, 3 bazény s kaskádami, 2 jacuzzi v záhrade, tropická záhrada, fitnes centrum, obchodíky so suvenírmi, detský klub (od 5 do 12 rokov), detské ihrisko. Internet – Wifi (zdarma v lobby).

Pláž: pláž Cable Beach s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli. Ležadlá a slnečníky pri bazéne i na pláži bez poplatku.

Zábava a šport: tenis, volejbal, basketbal, vodný aerobik, bezmotorové vodné športy (kajak, windsurfing, šnorchlovanie). Za poplatok motorové vodné športy, masáže a salón krásy. Animačné programy a zábavné večerné programy (živá hudba, tanec, karaoke).

Stravovanie: All Inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetu, snacky a neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov počas dňa.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, klimatizácia, LCD TV, rádio s budíkom, telefón, trezor, sušič vlasov, žehlička a žehliaca doska, varná konvica, balkón alebo patio.

Na izbe je možné ubytovať max. 2 dospelé osoby + 2 deti alebo 3 dospelé osoby + 1 dieťa.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Melia Nassau Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 614 733
Dnes 8–16 h

Lokalita