Hotel Meliá Punta Cana Beach Resort

  Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Meliá Punta Cana Beach, A WELLNESS INCLUSIVE RESORT – ADULTS ONLY

    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

5-hviezdičkový hotel len pre dospelých zo siete Meliá Hotels & Resorts sa nachádza priamo na najznámejšej a jednej z najlepších pláží - na pláži Bávaro Beach s krásnym bielym pieskom a kryštálovo priezračnou vodou. Celý rezort Meliá Punta Cana Beach Resort ponúka svojim klientom neuveriteľné množstvo vyžitia, relaxu a zážitkov v 5 špeciálnych rovinách: v spoločenskej, relaxačnej, zmyslovej, kulinárskej a personálnej. Nároční klienti si môžu doplatiť The Level program, v ktorom navyše získajú individuálny prístup, množstvo benefitov a vstup do exkluzívnych častí rezortu vyhradených iba pre The Level hostí. V tomto rezorte iba pre dospelých sa budete cítiť ako v raji.

Vybavenie

vstupná hala s recepciou 24/7, záhrada s exotickou zeleňou a palmami, 4 bazény (1 iba pre hostí The Level), YHI SPA, fitness centrum, 7 barov (1 privátny pre hostí The Level), 6 reštaurácií (vrátane bufetovej reštaurácie a súkromnej reštaurácie iba pre The Level hostí), ďalších 6 reštaurácií v časti Meliá Caribe Beach Resort, konferenčná miestnosť, zmenáreň, Wi-Fi pripojenie.

Pláž

svetoznáma pláž Bávaro Beach so snehobielym pieskom a kryštálovo priezračnou vodou. Ležadlá a slnečníky k dispozícii na pláži.

Zábava a šport

bazény, jóga, paddle jóga, air jóga, meditácie, skupinové výlety na bicykloch, ohňové ceremónie, množstvo procedúr v SPA centre, fitness centrum, paddle fitness, paddle board, workshopy, aerobik, aqua zumba, pool party, rum tasting, vodný volejbal, aqua gym, pool biking, aerodance, tanečné lekcie (bachata, merengue, salsa), jumping, tematické párty, DJ, Saxobeat Lounge, Silent party, night´s Rock, 27-jamkové golfové ihrisko, Palma Real Shopping Village (malý kúsok od rezortu).

Stravovanie

All inclusive – raňajky, obedy, večere, snacky, nápoje nealkoholické i alkoholické. Hostia si môžu vybrať z množstva reštaurácií priamo v časti Meliá Punta Cana Beach Resort, ale aj v časti Meliá Caribe Beach. Meliá Punta Cana Beach Resort: bufetová reštaurácia pri Lobby – Mosaico (raňajky 06:30-10:00, obedy 13:00-15:00, večere 18:30-23:00), bufetová reštaurácia pri pláži – Rumba (raňajky 07:00-11:00, obedy 12:30-15:30, snacky 11:00-18:00, Muoi – vietnamská reštaurácia (večere 18-22:00), talianska reštaurácia Casa Nostra (večere 18:00-22:00), ázijská reštaurácia Hokkaido (večere 18:00-22:00), Quimera - la carte a bufetová reštaurácia pre The Level hostí (raňajky 07:00-11:00, obedy 12:30-15:30, večere 18:00-22:00). V časti Meliá Caribe Beach: grécka reštaurácia Capri (večere 18:00-22:00), španielska reštaurácia Alma (večere 18:00-22:00), mexická La Hacienda (večere 18:00-22:00), bufetová reštaurácia pri pláži Merkado (raňajky 07:00-11:00, obed 12:30-15:30, večera 18:00-22:00).

Vybavenie izieb

538 izieb, v základnej cene izba Deluxe room. Nachádza sa v srdci hotela, pri jazerách a exotickej záhrade. Izba o veľkosti 42 m2 disponuje kúpeľňou s WC a sušičom vlasov, posteľou typu King size alebo 2 single posteľami, oddeleným lounge s pohovkou a kreslami, klimatizáciou, ventilátorom, LCD káblovou TV, trezorom, setom na prípravu kávy a čaju, minibarom, žehliacou súpravou, Wi-Fi pripojením, balkónom/terasou s výhľadom do záhrady.

Poznámka

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby. Na vyžiadanie je možné naceniť izby Premium Beach side room, The Level Suite, The Level Wellness Suite by Stay Well, The Level Garden Suite, The Level Ocean Suite alebo Roulette room (rezortom náhodne vybraná izba v časti Meliá Punta Cana Beach alebo Meliá Caribe Beach za špeciálnu cenu. Klient sa dozvie, v ktorej časti bude ubytovaný až pri check-ine. Túto možnosť môžu využiť iba hostia starší ako 18 rokov). The Level program Ubytovanie v najexkluzívnejšej časti rezortu, vstup do reštaurácie Quimera a strešného Quimera baru (len pre hostí The Level), súkromný The Level bazén, vyhradená časť na pláži iba pre The Level hostí, privátny Lounge, concierge služby, prednostné rezervácie do la carte reštaurácií, do YHI SPA, 24-hodinová izbová služba, služba rozostielania postelí.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Meliá Punta Cana Beach, A WELLNESS INCLUSIVE RESORT – ADULTS ONLY *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Punta Cana, Playa Bávaro
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Meliá Punta Cana Beach Resort *****
Typ pláže: piesočnatá

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 231
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Meliá Punta Cana Beach, A WELLNESS INCLUSIVE RESORT – ADULTS ONLY
    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
2 888 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 231

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 489,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €