Hotel Michelizia Tropea Resort Sentido

  Taliansko, Kalábria, Tropea

Michelizia Tropea Resort

    Taliansko, Kalábria, Tropea
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Prežite dovolenku v jednom z najkrajších miest pobrežia Tyrhénskeho mora, mesta Tropea. Pomenovanie hotel nesie po kostole zo 16. storočia „La Michelizia“, ktorý je situovaný hneď vedľa hotela. Vychutnejte si výhľad na more a západy slnka. Hotel je situovaná v pokojnej časti.



Poloha:
Hotel sa nachádza v letovisku Tropea. Centrum tohto mesta je vzdialené 700 m od hotela, kde nájdete nákupné možnosti, reštaurácie, kaviarne a bary. Železničná stanica sa nachádza 1,2 km od hotela. Medzinárodné letisko Lamezia Terme je situované 58 km od hotela.

Vybavenie:

Päť 2- poschodových budov, 43 izieb, recepcia, lobby s WiFi, reštaurácia, 2 bary, bazén, parkovanie, detská postielka (do 3r.). Za poplatok: domáce zvieratá (8€/deň), detská postielka a detská strava.



Ubytovanie:
2- lôžková štandardná izba s možnosťou jednej prístelky (14 - 18 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., komfort izba (max. 2+1, 20 - 28 m2), podkrovná mansard izba (bez balkóna, max. 3, 14 - 18 m2), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, chladnička (1 fľaša vody), WiFi, LCD TV,  trezor, terasa/balkón.

Stravovanie:
Raňajky formou bufetu 7:30 - 10:30. Za príplatok: polpenzia (večere 19:00 - 21:30 servírované, výber z menu, predjedlo výber z bufetu), lobby bar, bar pri bazéne.

Pláž:
Súkromná piesočnato - kamienková pláž Blanca Beach sa nachádza približne 2 km od hotela, na pláž však premáva shuttle bus z hotela zadarmo (od 1.5 - 30.10). K dispozícií je plážový servis zadarmo (ležadlá, slnečníky  v 3. rade). Verejná pláž je vzdialená 1,4 km, kde však nie je plážový servis.>

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Michelizia Tropea Resort Sentido ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 750 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 935 952
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-michelizia-tropea-resort-kalabria-taliansko-z935952/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií