Miray Hotel

  Turecko, Marmaris, Icmeler

Miray Hotel

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Icmeler
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Tento menší hotel ponúka 61 izieb a je situovaný v turistickom stredisku Icmeler na pobreží Egejskej riviéry. Od verejnej štrkovo-pieskovej pláže je vzdialený cca 150 m. Najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie či kaviarne nájdete priamo v okolí hotela. Je výhodným pomerom kvality a ceny ubytovania a odporúčame ho nenáročnejším klientom.
Letisko v Dalamane je vzdialené 97 km.

Ubytovania

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky
Všetky jednoduchšie zariadené izby majú k dispozícii vlastnú kúpeľnu s WC, minichladničku, televíziu, klimatizáciu a balkón.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, slnečná terasa s ležadlami, menší vonkajší bazén, internetové pripojenie na vybraných verejných miestach, supermarket, výťah, zmenáreň, hotelový trezor (za poplatok), klimatizovaná verejné priestory, lekár na zavolanie (za poplatok)

Stravovanie

Možnosť stravovania: all inclusive
Raňajky sú podávané formou bufetu a obedy a večere sú formou výberu z menu v priľahlej reštaurácii.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Miray Hotel ***
Typ pláže: piesočno – kamienková, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 117 915
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-miray-hotel-egejska-riviera-turecko-z1117915/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií