Hotel Morfeas

  Grécko, Korfu, Kavos

Morfeas Hotel

    Grécko, Korfu, Kavos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Klientami výborne hodnotený Morfeas je hotel, ktorého filozofia spočíva v slnkom naplnených dňoch a večeroch plných zábavy. Hotel sa nachádza len cca 5 min. chôdze od pláže a cca 500 metrov od nočného života letoviska Kavos. Dosť blízko na užitie si nočného života a zároveň dosť ďaleko, aby ste si vychutnali pokojný spánok. Pre svoju polohu v blízkosti barov a nočných klubov letoviska Kavos a väčšinou mladú klientelu odporúčame tento hotel skôr klientom, ktorí preferujú dovolenku plnú nočného života a zábavy.
Vzdialenosť od letiska CFU (Medzinárodné letisko Korfu Ioannis Kapodistrias): 45 km.

Ubytovania

K dispozícií sú: dvojlôžkové izby.
Hotelové izby v hoteli Morfeas sú svetlé, priestranné, s denným upratovaním, dva krát za týždeň sa mení bielizeň. Hotelové izby sú komfortne zariadené, majú balkón na vonkajší život, chladničku, varnú kanvicu, sušič vlasov a klimatizáciu (za poplatok na mieste).

Služby hotela

recepčná služba, upratovanie, izbová služba (18:00 - 22:00), trezor (za poplatok), parkovanie, internetový kútik za poplatok. Vonkajší bazén, slnečná terasa a záhrady, bazénové hry a aktivity, Biliard (za príplatok), Stolný tenis, prístup na internet, video hry (dotykový displej), vodné pólo, kaderníctvo, kozmetička, manikúra, detské ihrisko.

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia.
Bar pri bazéne, vnútorný Bar (24 hodín), je možné sledovať filmy a športové udalosť na veľkej obrazovke. Hotelová reštaurácia ponúka širokú škálu jedál anglickej a gréckej kuchyne, zábavné grécke večery, bazénové párty, karaoke noc a kvíz.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Morfeas ***
Typ pláže: piesočnatá

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 117 737
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-morfeas-hotel-korfu-grecko-z1117737/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií