Hotel Muz

  Turecko, Alanya, Kleopatrina pláž

Muz

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kleopatrina pláž
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Muz je jedným z mála mestských hotelov, ktorý sa nachádza priamo na pláži! Nielen to, ale aj príjemné prostredie a dobré služby z neho urobili hotel, kam sa klienti radi a opätovne vracajú.

Poloha:

Hotel je situovaný priamo na známej Kleopatrinej pláži vo vyhľadávanom a obľúbenom letovisku Alanya, len 2 km od samotného centra s množstvom obchodov, barov, reštaurácií. V Alanyi sa pravidelne raz do týždňa koná veľký bazár. Pohodlne sa sem dostanete taxíkom, tradičným dolmušom alebo prechádzkou popri pláži. Aj historické centrum Alanye má určite čo ponúknuť. Azda najväčšou dominantou je Červená veža alebo prístav s výhľadom na okolité hradby. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 125 km.

Vybavenie:
Dve 3- poschodové budovy, 84 izieb, lobby s WiFi, reštaurácia, bar pri bazéne, bar na pláži, bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži zadarmo, stolný tenis, plážový volejbal, šípky, TV miestnosť. Za poplatok: turecké kúpele, sauna, masáže, hamam, trezor v lobby, doktor, práčovňa.
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (23 m2), eco izby (cenovo zvýhodnené), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., individuálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, WC, sušič na vlasy, TV, balkón. Za poplatok: trezor, minibar.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 08:00 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, snack 11:00-17:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky 16:00- 17:00, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej produkcie v čase 10:00 - 22:00. Za poplatok: importované nápoje, turecká káva, čerstvé ovocné šťavy, všetky nápoje po 22:00, zmrzlina. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:

Hotel sa nachádza priamo na dlhej piesočnatej pláži známej ako Kleopatrina pláž, ktorá je ocenená modrou vlajkou. Plážový servis ako ležadlá a slnečníky sú zadarmo. Za poplatok: plážový bar, vodné športy na pláži.

MUZ HOTEL

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Muz ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 345 493
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-muz-alanya-turecko-z1345493/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií