My Home Sky Hotel

  Turecko, Alanya, Avsallar

My Home Sky

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:Hotel Lioness sa nachádza v letovisku Avsallar, asi 20 km od Alanye. Známe stredisko sa nachádza na pobreží Stredozemného mora, približne 120 km od Antalye, na východe Tureckej riviéry.

Popis:Hotel bol postavený v roku 2006 a je vhodný pre všetky kategórie, prevažne pre rodiny s deťmi, ktoré môžu využívať animačné programy hotela.

Pláž:Piesočnato -okruhliaková pláž je vzdialená cca 100 m od hotela. Slnečníky a lehátka k dispozícii. Prístup na pláž je možný cez miestnu, nie príliš frekventovanú komunikáciu.

Ubytovanie:

K dispozícii sú dvojlôžkové izby vybavené vlastným sociálnym zariadením, fénom, telefónom, klimatizáciou, satelitnou TV, minibarom (za poplatok), trezorom (za poplatok) a balkónom.

Vybavenie:

K vybaveniu objektu patrí nonstop recepcia, lobby s možnosťou pripojenia k internetu, hlavná reštaurácia, hotelový interiérový bar, bar pri bazéne a na pláži, vonkajší bazén, detský bazén, šmykľavky (lehátka a slnečníky pre hostí zadarmo), spoločenská miestnosť s TV, disko, minimarket, práčovňa, lekárska služba, kaderník, zmenárňa, možnosť prenájmu auta. Trezor na recepcii (za poplatok).

Šport:šípky, stolny tenis, fitness centrum, aerobic, billiard (za poplatok), vodné športy na pláži (za poplatok)

Deti:Detské animácie, mini klub, bazén, šmykľavky



Stravovanie:

Program all inclusive zahŕňa raňajky, obed a večere formou bufetu, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

My Home Sky Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 180 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 842 960
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-my-home-sky-alanya-turecko-z842960/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií