Hotel Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun

  Turecko, Side, Titreyengöl

Nashira

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Titreyengöl
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Nashira Resort & Aquapark, je skvelým rodinným hotelom poskytujúcim nespočetné množstvo zábavy a oddychu nie len pre deti, ale aj pre dospelých. Leží v krásnej rozľahlej oáze zelene a pokoja. Výborný personál hotela a skvelé služby Vám zaručia ničím nerušenú dovolenku.  Od prekrásnej piesočnato kamienkovej pláže, sa nachádza len prá krokov. Pláž je vybavená plážovým servisom ako ležadlá, slnečníky, matrace a plážové osušky, ktoré sú v rámci all inclusive zadarmo. Hotel je od centra historického mestečka Side vzdialený  9 km. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 70 km a od historického centra Antalye 75 km.


Vybavenie:
24 hodinová recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 4 a´la carte reštaurácie (rybacia, stredomorská, turecká, mexická), 8 barov, 10 bazénov, 8 detských bazénov, aquapark- 27 toboganov, vnútorný bazén, miniklub, junior klub, denné a večerné animácie, živá hudba, amfiteáter, disco, kino, fitnes, aerobik, stolný tenis, vodné pólo, vodná gymnastika, joga, pilates, strečing, 5 tenisových kurtov, boccia, plážový futbal, plážový volejbal, turecké kúpele, parné kúpele, sauna, jacuzzi. Za poplatok: SPA centrum, skrášľovacie procedúry, masáže, tenisové vybavenie, lekcie a osvetlenie kurtov, bowling, biliard, šípky, internetová kaviareň, babisitting, požičovňa áut, požičovňa bicyklov.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek, klimatizácia, kúpeľňa, sprcha/vaňa, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar (denne dopĺňané nealko, voda, pivo), set na kávu a čaj, trezor, balkón.

Stravovanie:
ULTRA ALL INCLUSIVE
Raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, ľahké občerstvenie počas dňa, alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej i medzinárodnej výroby. Presný opis ULTRA ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli

Oficiálna kategória:
*****

Hodnotenie CK:
Tento rodinný hotel plný zábavy, poteší nielen rodiny s deťmi, ktoré sa môžu dosýtosti vyšantiť v hotelovom aquaparku, ale i tých, ktorý milujú leňošenie na pláži, ktorá je hneď pri hoteli. Ak milujete históriu, prekrásne mešity, či skvelú tureckú kuchyňu, Nashira Hotel je vďaka svojej polohe pre Vás to pravé. Odporúčame všetkým vekovým kategóriám.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 121 337
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-nashira-side-turecko-z1121337/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií