Hotel Villa Nodari Residence

Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano Sabbiadoro

Vila NODARI

    Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Sabbiadoro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
popis

Situovaná na Via Timavo, 21 v Lignano Sabbiadoro v blízkosti centra, 100 m od pláže, v blízkosti pláže Doggy Beach.

Vybavenie

Vila s 8 apartmánmi, nedávno zrekonštruovaná. Číslované parkovacie miesto (pre bežné autá, nie SUV) za domom alebo na parkovisku 800 m od domu. Spoločná práčka. Posteľná bielizeň v cene - nie je potrebné nosiť vlastnú. Uteráky a osušky nie sú k dispozícií. Pes do 20 kg za poplatok na mieste. Nástupné dni nedeľa.

Ubytovanie

Všetky apartmány, ktoré sa nachádzajú na prízemí alebo na prvom poschodí sú komfortne zariadené, sú vybavené bezpečnostnými dverami, TV so satelitným príjmom, mikrovlnnou rúrou, veľkou chladničkou s mrazničkou, kávovarom, klimatizáciou, 'Light Wi-Fi' pripojením na internet - na vyžiadanie (nie je zahrnuté v cene). Typ A2. Obývacia izba s kuchynským kútom a manželskou posteľou (štúdio), kúpeľňa so sprchovacím kútom. Nachádza sa na prízemí. Maximálne 2 osoby. Typ B. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, trojlôžková izba (manželská posteľ a samostatné lôžko), kúpeľňa so sprchovacím kútom, malý balkón alebo priestor na terase. Nachádza sa na prízemí alebo na prvom poschodí. Maximálne 4 osoby. Typ B4. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, trojlôžková izba (manželská posteľ a samostatné lôžko), kúpeľňa so sprchovacím kútom, malý balkón a priestor na terase. Nachádza sa na prvom poschodí. Maximálne 4 osoby. Typ B4T. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, trojlôžková izba (manželská posteľ a samostatné lôžko), kúpeľňa so sprchovacím kútom, priestor na terase. Nachádza sa na prízemí. Maximálne 4 osoby. Typ C5. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacou pohovkou pre 1 osobu, 3-lôžková izba, 1 spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, malý balkón a priestor na terase. Nachádza sa na prvom poschodí. Maximálne 5 os. Typ C5T. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, 3-lôžková izba, 1-lôžková spálňa, kúpeľňa s uzavretým sprchovacím kútom, priestor na terase. Nachádza sa na prízemí. Maximálne 5 os. Typ C7. Obývacia izba s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, dve trojlôžkové izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, malý balkón alebo priestor na terase. Nachádza sa na prízemí alebo na prvom poschodí. Maximálne 7 osôb.

Stravovanie

Bez stravy

Poznámka

Povinné poplatky na mieste: - pobytová taxa 0,7€/osoba/noc - záverečné upratovanie 40€ - vratná kaucia 100€ Možné poplatky na mieste: - detská postieľka 4€/noc - detská stolička 2€/noc - WiFi 4€ - potrebné rezervovať vopred - pes 15€/noc

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Pavla Mikulášová - TERRATRAVEL, IČO 32066589.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Vila NODARI ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Friuli Venezia Giulia, Lignano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Nodari Residence
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 160 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 014 928
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Vila NODARI
    Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Sabbiadoro

Cena
175 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 014 928

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
350,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €