Hotel Occidental Menorca

  Španielsko, Menorca, Punta Prima

Occidental Menorca (ex. Barceló)

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Menorca, Punta Prima
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V juhovýchodnej časti Menorky na miernom svahu v pokojnej zóne strediska Punta Prima. Hlavné mesto Mahon cca 10 km. V blízkom okolí obchody, reštaurácie, bary.

Vybavenie

447 izieb v 9 budovách, 4 poschodia, výťahy, vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia Tramuntana, Garbi bar, obchod so suvenírmi, konferenčná miestnosť. Niekoľko vonkajších bazénov, snack bar pri bazéne, terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi zdarma, osušky za zálohu .

Izby

DRS: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), individuálna klimatizácia, TV/sat., telefón, trezor za poplatok, minibar, balkón alebo terasa. FR: pozri DRS, 2 prepojené DR izby, 2 x kúpeľňa/WC, 2 x TV/sat.

Zábava

Pravidelné animačné programy pre deti aj dospelých. 

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu. Možnosť dokúpenia programu all inclusive.

Pláž

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora cca 300 m, ležadlá a slnečníky za poplatok.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Ľahký snack počas dňa (mimo času servírovania hlavných jedál) Popoludňajšia káva, čaj a zákusky Zmrzlina pre deti i dospelých (10.00 – 23.00 h) Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby (10.00 – 23.00 h)

Športová ponuka

Zdarma: fitness, stolný tenis, volejbal, aerobik a ďalšie športy v rámci animačných programov. Za poplatok: minigolf, petang, tenis (pevný povrch), biliard, vodné športy a škola potápania na pláži, golfové ihrisko (cca 25 km).

Pre deti

Oddelený detský bazénik, detské ihrisko, miniklub, detský bazén so šmykľavkami do vody, detská postieľka za poplatok (na vyžiadanie).

Wellnes

U-Spa Vstup od 16 rokov Za poplatok: vírivka, hydrotermálny okruh, relaxačná zóna, vírivé kúpele, sprchy, niekoľko druhov sáun, masáže, turecké kúpele a mnoho relaxačných a skrášľujúcich procedúr

Pre handicapovaných

Izby prispôsobené pre hendikepovaných klientov.

Internet

Zdarma: WiFi v lobby a na izbách. Za poplatok: internetový kútik.

Platobné karty

VISA, EC / MC, AMEX.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DRS): 2 dospelí Rodinná izba (FR): 4 dospelí / 3 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí + 2 deti  Dieťa do 13 rokov

Doba transferu

30 min

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 118 799
Dnes 8–16 h

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií